Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 27 Enero 2019 00:00

Som Identitaris (SOMI) Vic comença la campanya de les municipals

Valora este artículo
(199 votos)

Anglada: “És la nostra obligació informar a la ciutadania dels despropòsits realitzats pels partits del consistori vigatà en aquest quatre anys”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

A menys de quatre mesos de les eleccions municipals, la delegació de Som Identitaris (SOMI) de Vic ha començat la seva particular campanya enfocada als comicis del mes de març. Amb motiu d'aquesta cita, l’alcaldable de Somi, Josep Anglada, ha informat que “l'objectiu de la campanya és informar els ciutadans d’alguns dels despropòsits realitzats pels partits del consistori vigatà en aquest quatre anys”.

La campanya consisteix amb el repartiment de 15.000 flayers en el que es fa saber als ciutadans tot allò que haurien de saber del seu Ajuntament i desconeixen. En el flayers, es denuncia entre altres despropòsits que “l’alcaldessa de Vic ha convertit l’Ajuntament en una casa de beneficència per als immigrants”, o com “tots els partits del consistori vigatà han votat a favor de garantir l’assistència sanitaris pública gratuïta per a tots els immigrants il·legals de Vic”. Enels flayers es denuncia també que “l’equip de govern no ha fet res per aturar els okupes de la ciutat o la voluntat de deixar morir el Mercat Municipal”.

Anglada ha assegurat que “aquesta campanya està tenint una repercussió molt efectiva entre els ciutadans de Vic, ja que aquests  s’adonen de les barbaritats que es fan des del consistori vigatà”.

Finalment, el candidat a l’alcaldia de Vic ha dit que “aquesta és la primera de les diferents campanyes que farà el seu partit abans de la convocatòria electoral”.   

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 26 de gener de 2019

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 26/01/2019; Som Identitaris (SOMI) Vic comença la campanya de les municipals

Visto 2919 veces Modificado por última vez en Viernes, 01 Febrero 2019 06:55