Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 14 Enero 2019 00:00

L’identitari Paco Zambrana, ex-caporal de la Guàrdia Urbana, serà el candidat d’Anglada a Manlleu

Valora este artículo
(220 votos)

Anglada: “Zambrana serà la sorpresa a la ciutat de Manlleu a les properes eleccions municipals”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

L’identitari Paco Zambrana de Som Identitaris (SOMI), partit liderat pel regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, serà el candidat a l’alcaldia de Manlleu per a les properes eleccions municipals del 2019. Zambrana de 61 anys, ha estat fins el desembre de l’any passat el caporal i cap de la Unitat d’Informació i Prevenció de la ciutat de Manlleu. 

Zambrana que s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta nova etapa de la seva vida, ha manifestat sentir-se “molt il·lusionat per continuar servint als manlleuencs, encara que ara serà a través de la política”. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia de Manlleu deSomi ha afegit que “començaran a treballar per confeccionar de la llista i el programa electoral per aportar noves idees que donaran una forma de treballar diferent a Manlleu”.

Per la seva banda, Anglada ha assegurat que “Zambrana és d’aquelles persones amb capacitat per tornar a il·lusionar als manlleuencs decebuts amb la política municipal del consistori manlleuenc”, i ha afegit “la seva experiència al cos de la Guàrdia Urbana li servirà per retornar la seguretat en aquest municipi perduda els darrers temps”.

Finalment, Anglada ha dit que “Zambrana serà la gran sorpresa  a la ciutat de Manlleu a les properes eleccions municipals”. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 14 de gener de 2019

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La tribuna de España, 13/01/2019; Som Identitaris centrado en las próximas municipales: El ex cabo de la Guardia Urbana, Paco Zambrana, candidato a la alcaldía de Manlleu

El Ter, 14/01/2019; Paco Zambrana, candidat a l'alcaldia de Manlleu per «Som Identitaris»

Alerta Nacional, 14/01/2019; El identitario Paco Zambrana, ex cabo de la Guardia Urbana, será el candidato de Anglada en Manlleu

osona.com, 15/01/2019; Paco Zambrana encapçalarà el partit que lidera Josep Anglada a la capital del Ter

Visto 3387 veces Modificado por última vez en Miércoles, 16 Enero 2019 08:54