Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 17 Diciembre 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI) celebra el tradicional sopar de Nadal a Vic

Valora este artículo
(225 votos)

Anglada: Som l’única referencia identitaria seriosa capaç de fer front a la islamització de Catalunya”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte, 15 de desembre, un any més, el grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI) de l’Ajuntament de Vic, juntament amb militants de Som Identitaris (SOMI) han celebrat el tradicional sopar de Nadal.

El sopar que ha estat encapçalat pel president del partit, Josep Anglada, i que ha reunit una quarantena de persones, ha servit als identitaris per intercanviar diferents punts de vista i opinions sobre la marxa de la formació política en un acte que ha transcorregut en un ambient alegre i festiu.

Després de diversos i breus parlaments dels assistents, Anglada s’ha dirigit als presents per informar-los de les bones perspectives que hi ha de cara les eleccions municipals. En aquest sentit, Anglada ha dit estar convençut que “a Vic millorarem els resultats obtinguts l’any 2015 i augmentarem el número de regidors al consistori vigatà”. Anglada que també s’ha mostrat molt satisfet del treball que està fent la delegació de Manlleu, ha dit que “per nosaltres és molt important tornar a tenir representació en un municipi tan castigat per la immigració”, i ha afegit que “Som Identitaris serà la gran sorpresa en aquest municipi a les properes eleccions municipal”.

“Mentre uns es dissolen, en clara al·lusió a PxC, nosaltres seguim creixent i ens estem convertint amb l’única referencia identitaria seria capaç de fer front a la islamització de Catalunya”, ha dit.

Finalment, Anglada ha desitjant a tots els assistents unes bones festes nadalenques i un bony any 2019.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 16 de desembre de 2017

Alerta Nacional, 16/12/2018; Anglada, presidente de SOMI: “Somos la única referencia identitaria seria capaz de hacer frente a la islamización de Cataluña”

Alerta Digital, 16/12/2018; Anglada, presidente de SOMI: “Somos la única referencia identitaria seria capaz de hacer frente a la islamización de Cataluña”

Visto 2962 veces Modificado por última vez en Lunes, 17 Diciembre 2018 09:26