Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 06 Diciembre 2018 00:00

Anglada denuncia davant els Mossos d’Esquadra pintades amenaçadores

Valora este artículo
(216 votos)

Anglada: Aquestes actitudsno no han de formar mai part de la nostra cultura política”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El líder de Som Identirais (SOMI), iregidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha denunciat aquest dimecres davant els Mossos d’Esquadra les pintades amenaçadores que han aparegut a la ciutat de Vic contra la seva persona i on es podia llegir: “Anglada vigila les espatlles”.

Anglada que ja va ser assetjat en l’últim ple de l’Ajuntament de Vic per part de grups radicals independentistes, ha manifestat que “aquestes actituds són fruit de la por que tenen aquests grups radicals del creixement que tindrà la nostra formació en las pròximes eleccions municipals a la ciutat de Vic”. En aquest sentit, Anglada ha dit que “aquestes actitudsno no han de formar mai part de la nostra cultura política”, i ha afegit “ni les amenaces ni els atacs continuats cap a la meva persona faran que deixi de defensar els valors democràtics i una Catalunya de tots”.

  

Anglada també ha fet arribar a través de les xarxes socials un missatge a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i on es pot llegir: Benvolguda alcaldessa, espero que comparteixis amb mi que aquestes pintades són inadmissibles i impresentables. Espero que com a demòcrata que ets les condemnis enèrgicament”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 6 de desembre de 2018

Alerta Nacional, 06/12/2018; Aparecen pintadas amenazantes contra Anglada en Vic (Barcelona)

La Tribuna de España, 07/12/2018; Amenazas de los independentistas a Josep Anglada, líder identitario de SOMI en Cataluña

Alerta Digital, 06/12/2018; Aparecen pintadas amenazantes contra Anglada en Vic (Barcelona)

Visto 2929 veces Modificado por última vez en Jueves, 13 Diciembre 2018 07:12