Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 26 Noviembre 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI), ha celebrat aquest dissabte l’últim consell de l’any

Valora este artículo
(229 votos)

Anglada: “Som Identitaris tornar la il·lusió i esperança a milers d’espanyols emprenyats amb la casta política ”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte al matí s’ha celebrat el Consell Nacional de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada.

Després de l’aprovació de l’acta del Consell anterior llegida per la Secretària General del partit, Marta Riera, i un cop feta l’entrega dels carnet als nous militants del partit, s’ha passat a tractar els nou punts que hi havia en el ordre del dia.

Entre els punts que hi havia al ordre del dia, cal destacar l’informe que va fer el president de la conferencia pronunciada a Lisboa i de la primera reunió constituent de Somos Identitarios que es va celebrar el passat dissabte a l’hotel Tryp Chamartín de Madrid.

Pel que fa a la conferencia pronunciada a Lisboa, Anglada va explicar que “aquest viatge va servir entre altres coses per estrènyer relacions amb el  Partit Nacional Renovador (PNR) i amb el seu president  José Pinto-Coelho”, i va destacar la plena coincidència dels dos partits en que “tenim l’obligació  de combatre la globalització i el mundialisme, ja que són els grans responsables de la islamització d’Europa i Occident”.

Referent a la primera reunió constituent de Somos Identitarios a Madrid, Anglada va destacar “la nombrosa presència de persones vingudes de diferents puntsde la geografia espanyola per a la fonamentació a nivell nacional del projecte del partit”. Anglada també va voler destacar “la presencia de tres exlíders provincials de Vox que van veure en bons ulls el que pretén ser el gran projecte identitari de referència a España”. Finalment, el president del partit va explicar que “ja s’està treballant amb l’elaboració d’un manifest ideològic que serà el punt de partida del que ha de ser el programa ideològic del nou partit i, que sens dubte, servirà per tornar la il·lusió i esperança a milers d’espanyols emprenyats amb la casta política ”.

Durant el transcurs de la reunió es va fer la presentació oficial de la nova carpa del partit i es va informar als presents que com cada any la delegació de Vic celebrarà el tradicional sopar de Nadal.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 24 de novembre de 2018

 Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 25/11/2018; Anglada: “Som Identitaris devolverá la ilusión y la esperanza a miles de españoles cabreados con la casta política”

Visto 2823 veces Modificado por última vez en Miércoles, 05 Diciembre 2018 06:49