Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 13 Noviembre 2018 00:00

Quinze magrebins infectats amb sarna detinguts a Santa Coloma de Gramenet per agredir sexualment una dona i apunyalar la seva acompanyant quan intentava defensar-la

Valora este artículo
(188 votos)

Anglada: "No vénen a pagar-nos les pensions, vénen a pegar-nos infeccions"

COMUNINICAT DE PREMSA DE SOM IDENTIRARIS (SOMI)

Davant la brutalitat dels quinze joves magribins infectats amb sarna que han estat detinguts a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) per agredir sexualment una dona i apunyalar la seva acompanyant quan intentava defensar-la, Josep Anglada, líder de Som identitaris (SOMI), ha estat l'única força política catalana que ha condemnat el terrible succés. "Per desgràcia és la crònica d'una situació anunciada. La casta política ha deixat els sectors més vulnerables de la població a mercè dels instints salvatges dels que no haurien de viure amb nosaltres. Si jo tingués capacitat decisòria dins el Govern, aquests subjectes ja estarien castrats".

Va anunciar que amb el seu partit en les institucions, "els immigrants que delinqueixin seran repatriats als seus països després de complir condemna en el nostre". I va afegir: "Només nosaltres tenim la vareta màgica per posar fi a tanta inseguretat, perquè nosaltres ho farem pagar als polítics que l'han provocat i als progressistes que donen suport amb el seu silenci l'atac sexual a una de les nostres compatriotes".

Referent a això es pregunta Anglada on són les feministes espanyoles davant successos com el de Santa Coloma. "Ja se sap que la ideologia de gènere és filla del relativisme i del marxisme. Demostrat queda que les feministes exhibeixen una repulsiva doble moral sobre la base que la dona agredida sexualment ho sigui a mans d'un espanyol o d'un immigrant. Literalment no tenen vergonya ni crec que l'hagin conegut mai ".

Finalment, Anglada va anunciar que el seu partit podria celebrar un acte de protesta a Santa Coloma pel brot de violència que pateixen molts municipis catalans a mans d'immigrants. "No vénen a pagar-nos les pensions, vénen a pegar-nos infeccions", ha reblat.
 

Som identitaris (SOMI)
Vic 12 novembre 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 12/11/2018; Josep Anglada (SOMI), sobre la violación múltiple en Santa Coloma: “No vienen a pagarnos las pensiones, vienen a pegarnos infecciones”

Alerta Digital, 12/11/2018; Josep Anglada (SOMI), sobre la violación múltiple en Santa Coloma: “No vienen a pagarnos las pensiones, vienen a pegarnos infecciones”

La Tribuna de España, 12/11/2018; Anglada: "No vienen a pagarnos las pensiones, vienen a pegarnos infecciones"

Visto 2552 veces Modificado por última vez en Martes, 13 Noviembre 2018 06:17