Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 11 Noviembre 2018 00:00

Capgirem Vic (CUP), un perill per la ciutat

Valora este artículo
(189 votos)

Anglada, a una regidora brasilera de la CUP a Vic: "Vagi-se'n al Brasil a enfrontar-se amb Bolsonaro"

COMUNINICAT DE PREMSA DE SOM IDENTIRARIS (SOMI)

El regidor a Vic i líder de Som identitaris, Josep Anglada, ha dit "prou" a la regidora brasilera de la CUP, Katia Juncker, una activista ultrafeminista que, com molts sud-americans que resideixen a Catalunya, han trobat en les posicions més extremes del separatisme un refugi on exaltar el seu odi a Espanya i els seus valors tradicionals.

Va ser durant la celebració de l'últim ple a la capital de la comarca d'Osona quan Anglada va posar fre a la regidora carioca del partit ultra. "Vagin-se al Brasil i ajudi els seus companys a enfrontar-se amb Bolsonaro, que va obtenir un 55% dels vots".

Les paraules d'Anglada han obert la caixa dels trons dels cupaires que, com no, l'acusen de "xenòfobes" i "misògines". Del gest de complicitat de Rufián a una diputada del PP, a la qual també va cridar "palmera", ni mitja paraula. I és que aquests radicals de la CUP són tan farsants com previsibles.

La CUP de Vic assenyala en un comunicat que les paraules de regidor identitari són "violència verbal". Curiós sentit de la violència el que tenen aquests mamarratxos. Recordar-li a una regidora brasilera la realitat política que viu el seu país després de l'arribada al poder de Bolsonaro com a resposta al cansament popular provocat per les esquerres, és una exaltació de la violència res comparable als talls de carretera, la paralització de les comunicacions ferroviàries o els piquets intimidadors. Que ja se sap la doble i artera moral d'aquests pocavergonyes.

Com no podia ser menys, la CUP recorre a la "xacra del feixisme" per advertir de la "perillositat" d'Anglada. Potser els va faltar ampliar la definició d'aquest concepte i explicar-nos, per exemple, quines raons han motivat que els brasilers prefereixin la "xacra del feixisme", d'una manera aclaparadorament majoritària, a estar governats per la mateixa xusma que ells representen a Catalunya.

Som identitaris (SOMI)
Vic 11 de novembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 10/11/2018; Anglada, a una concejala brasileña de la CUP en Vic: “Váyase a Brasil a vérselas con Bolsonaro”

Alerta Digital, 11/11/2018; Anglada, a una concejala brasileña de la CUP en Vic: “Váyase a Brasil a vérselas con Bolsonaro”

Visto 2674 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Noviembre 2018 21:34

Medios