Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 10 Noviembre 2018 00:00

Vox serveix als interessos del PSOE i de Podem

Valora este artículo
(175 votos)

Anglada: "Vox ha participat en un muntatge repugnant per convertir a 'Cum Fraude' en un heroi"

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El partit Vox va confirmar ahir que va ser una coordinadora local d'aquesta formació la que va alertar de l'amenaça potencial que va portar els Mossos d'Esquadra a detenir el vigilant de seguretat de 63 anys que havia presumit en xarxes socials que volia matar el president del Govern , Pedro Sánchez, com a venjança per l'exhumació de Franco.

Pel líder de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, l'assumpte posa al descobert la naturalesa fraudulenta de Vox. "Ens expliquen que tot això va ocórrer allà per l’agost i ho expliquen ara. I pretenen que ens prenguem seriosament a un pobre desequilibrat de 63 anys que compta a les xarxes socials les seves intencions criminals. Vox ha participat en un muntatge repugnant per convertir a 'Cum Fraude' en un heroi. Vox és dissidència controlada, punta de llança dels amics de Bardají ", ha assenyalat.

Anglada va recalcar que Vox forma part de la mateixa casta a la qual suposadament s'enfronta. "Estan a favor de la Constitució del 78, de la immigració legal, de la Unió Europea i de l'euro, de la nostra pertinença a l'OTAN. Algú pot explicar-nos com es conjuga la defensa d'aquestes coses amb el compromís identitari ?, va assenyalar. "Són la coartada del PSOE per restar vots al PP", ha reblat.

El líder identitari va desgranar a continuació alguns dels ingressos aconseguits per Santiago Abascal durant la seva etapa al PP. "Abascal, exdiputat del PP basc, apadrinat per Esperanza Aguirre va rebre 156.452 € en quatre anys per DENAES i 183.000 € el 2013 per la Fundació per al Mecenatge, a més del seu salari de 82.491,80 €. El web d'aquesta fundació va costar 15.600 € i un manual sobre Dependència, 92.000 €. Per a la seva activitat, Abascal no ha de preocupar ni pel lloguer del local, ja que la Conselleria d'Economia i Hisenda li va cedir un acollit per Esperanza Aguirre a Madrid. Va ser nomenat director de l'Agència de Protecció de Dades per un càrrec que no tenia ni el coneixement, ni la formació, ni la capacitat, ni l'experiència exigides. Algú podria convèncer-me que aquest subjecte no és la personificació de la casta? ".

Anglada va afirmar així mateix que Vox "ha acabat en mans de El Yunque"."Francisco Javier Prieto Ramiro (que utilitza el pseudònim Elentir), el principal portaveu de El Yunque, dóna suport a Vox des de la seva fundació, suport que ha acabat sent incondicional des que Santiago Abascal està al capdavant de Vox. Poques paraules més són necessàries per arribar a la conclusió de la més que evident connexió entre Vox i l'organització secreta i sectària de El Yunquecondemnada per l'Església Catòlica. Però, com bé se sap, no hi ha pitjor sord que el que no vol sentir, ni pitjor cec que el que no vol veure. Estic segur que tot i totes les proves i arguments que un aporti, sempre hi haurà gent que negarà que és evident, i especialment si són seguidors mediocres i fanàtics de Vox ".

Finalment, Anglada va expressar la seva convicció que el partit liderat per Abascal "serveix als interessos del PSOE i de Podem" i ha lamentat que "molts identitaris de bona voluntat estiguin col·laborant amb un projecte orientat a desacreditar els ideals que creixen a tot Occident" . "Vox és un producte del Sistema per taponar el sorgiment a Espanya d'un veritable projecte identitari. Vox ho focalitza sobretot en el tema català perquè no es parli de la immigració il·legal que pateix Espanya. Vox és una gran estafa política, tot i reconèixer la respectabilitat de gran part de la seva militància ".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 9 de noviembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 09/11/2018; Josep Anglada: “Vox ha participado en un montaje repugnante para convertir a ‘Cum Fraude’ en un héroe”

Alerta Nacional, 09/11/2018; Josep Anglada: “Vox ha participado en un montaje repugnante para convertir a ‘Cum Fraude’ en un héroe”

Visto 2430 veces Modificado por última vez en Lunes, 12 Noviembre 2018 10:22