Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 16 Noviembre 2018 00:00

El ple de Vic otorga una subvenció de 70.000 euros al Club Patí Vic

Valora este artículo
(179 votos)

Anglada: És important per la ciutat que l’Ajuntament compti amb clubs esportius com el Patí Vic que suposen un valor afegit per a la ciutat”.

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La situació econòmica del Club Patí Vic ha tornat a ser punt del dia al ple de Vic. Aquest dimecres s'havia de votar la modificació de crèdit on hi estava inclosa una subvenció de 70.000 euros que s'atorgarà a l'entitat. 

 

Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, va celebrar l'acord perquè la perspectiva era bona amb "propostes assumibles i viables" per "un servei molt important a la ciutat”. Anglada va destacar que “malgrat que estem parlant d’una entitat privada, cal recordar que les seves instal·lacions son utilitzades per a molts vigatans i, per tant, estant fent un servei a les necessitats de la nostra ciutat”, hi va afegir que és important per la ciutat que l’Ajuntament compti amb clubs esportius com el Patí Vic que suposen un valor afegit per a la ciutat”. 

En l'apartat de mocions, ERC va presentar una moció de reprovació de les declaracions d'Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, per unes declaracions sobre el President Companys. Tots els partits del consistori van votar-hi a favor, excepte Anglada, que va votar-hi en contra, perquè la qüestió no "pertoca" a l'Ajuntament de Vic.

D'altra banda, es va presentava una moció per exigir l'alliberament immediat dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Des de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, que no va donar suport a la moció, va dir que “aquest tipus de mocions per l’única cosa que poden servir és per perjudicar encara més les expectatives judicials dels dirigents independentistes processats, i actualment en situació de presó preventiva”, per acabar assenyalant que “el seu grup serà sempre respectuosos amb les dedicions judicials”.

Per últim, es va presentar una moció per al foment de la sobirania i la sostenibilitat energètica de Vic. Des de Plataforma Vigatana que van donar suport a la moció, Anglada va dir que millorar en la despesa energètica dels edificis públics és una responsabilitat de tots i en especial en accions a nivell local”.

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 4.

Plataforma Vigatana/Som Identitaris

Vic, 9 de novembre de 2018

 

Visto 2283 veces Modificado por última vez en Miércoles, 05 Diciembre 2018 06:50

Medios