Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 05 Noviembre 2018 00:00

El gran partit identitari es farà des de Catalunya

Valora este artículo
(192 votos)

Anglada: "L'expansió de Som Identitaris per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM identitaris (SOMI)

El regidor a Vic Josep Anglada pretén estendre a la resta d'Espanya la seva organització de caràcter "identitari" que defensa posicions de rebuig als immigrants, per a això utilitzarà el nom de Som Identitaris (SOMI).

Anglada indica que actualment ja disposa de simpatitzants en la majoria de comunitats autònoma, i que el seu objectiu és "estar presents en tot el territori nacional en 2019".

Sosté així mateix que el naixement de Som Identitaris (SOMI) "suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estaven esperant, i anem a generar una gran il·lusió política".

Afegeix en aquest sentit que la seva formació representa "una alternativa realista i rupturista alhora, i és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral per la qual travessa la nostra societat".

El líder de SOMI, que es defineix abans de res com un "patriota identitari", es marca com a gran objectiu les municipals de 2019 i que el seu partit "aconsegueixi regidors identitaris per tota la geografia espanyola". "Però per això cal començar a treballar amb realisme i serietat", afegeix.

Subratlla Anglada, "l'expansió de SOMI per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable", i ha destacat també que "el gran partit identitari es farà des de Catalunya, el que suposa una novetat política de primer ordre".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 4 de novembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, novembre de 2018; Anglada: “La expansión de Somos Identitarios por el resto de España es ya una realidad incontestable”

Visto 2622 veces Modificado por última vez en Lunes, 05 Noviembre 2018 06:48