Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 03 Noviembre 2018 00:00

El president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, parla clar sobre Santiago Abascal

Valora este artículo
(185 votos)

Anglada: "Quan jo em jugava el tipus combatent la islamització, ell vivia del PP a l'ombra d'Aznar i Aguirre"

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El líder de Som identitaris (SOMI), Josep Anglada, ha lamentat avui l'assumpció del discurs identitari per "persones que ens combatien als veritables identitaris quan el que sempre hem defensat uns pocs no estava tan de moda".

En al·lusió al president de Vox, Santiago Abascal, es pregunta Anglada "on era aquest murri quan jo i molts ens jugàvem el tipus combatent la islamització a Catalunya i a la resta d'Espanya", per respondre a continuació: "Estava al PP i vivia del PP, a l'ombra d'Aznar i d'Esperanza Aguirre, col·laborant amb l'arribada de milers d'immigrants al territori espanyol ".

El dirigent identitari català diu que està convençut que els espanyols sabran distingir "als que sempre hem defensat el mateix discurs d'aquells oportunistes que defensen avui el contrari del que defensaven quan vivien de les subvencions del PP"

I va afegir: "Vox és dissidència controlada per l'elit globalista i Santiago Abascal un barrut sempre enganxat a la teta política. Entenc que davant la gravetat del moment actual, molts vulguin veure en aquest partit una altra cosa diferent del que és, però que no s'equivoquin. Donar suport a VOX és donar suport als interessos del NOM. Vox és el pla posat en marxa a Espanya pel globalisme per impedir la vertebració política de la dissidència identitària. Per si fos poc, d'Abascal ningú coneix una altra professió ni ofici de viure de la política. Estant en el PP va guanyar centenars de milers d'euros provinents dels fons públics. Esperanza Aguirre li va crear un lloc expressament de 80.000 euros a l'any. Va jurar el càrrec i no va tornar a veure ".

Anglada ha posat èmfasi en la presència a les files de Vox de Rafael Bardají, molt vinculat a la dreta anglosionista nord-americana, que fins i tot es tractaria, segons alguns, de l'home d'Israel a Espanya.

"Els identitaris no hem de permetre que es usurpi la ideologia que defensem per purs càlculs econòmics d'un grapat de expeperos arribistes i oportunistes",ha conclòs.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 2 de novembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, novembre 2018; Josep Anglada, sobre Abascal: “Cuando yo me jugaba el tipo combatiendo la islamización, él vivía del PP a la sombra de Aznar y Aguirre”

La tribuna de España, 02/11/2018; Anglada: “Santiago Abascal un caradura siempre pegado a la teta política. VOX es disidencia controlada"

Alerta Digital, 03/11/2018; Josep Anglada (SOMI): “Vox es disidencia controlada por la élite globalista y Abascal un caradura siempre pegado a la teta política”

Visto 2874 veces Modificado por última vez en Domingo, 04 Noviembre 2018 10:21