Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 01 Noviembre 2018 00:00

Som Identitaris s'implantarà a tot Espanya amb Josep Anglada com a líder del partit

Valora este artículo
(202 votos)

Anglada: "Sense autonomies, Catalunya i la resta d'Espanya anirien millor"

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

L'expansió a la resta d'Espanya de Som identitaris (SOMI) serà aviat una realitat. El projecte polític encapçalat pel regidor vigatà Josep Anglada començarà a fer els primers passos per ser present en tot el territori nacional sota la marca Somos Identitarios.

Així ho ha confirmat el propi Anglada. "El proper mes de novembre tindrem una reunió a Madrid amb identitaris de nombrosos punts d'Espanya. Espero que a partir d'aquesta data, la presència de Som Identitaris a tot Espanya serà ja una realitat concreta ", va dir.

"Sabem que anem a comptar amb un important suport dels partits identitaris europeus i que avui, més que mai, resulta imperatiu un espai polític que aglutini tots els identitaris espanyols. Ens juguem el futur en els propers anys. Per aquest motiu Espanya no pot quedar despenjada del fascinant procés que viu Europa de cara a la reafirmació de la nostra identitat col·lectiva enfront del projecte de les elits globalistes per a la reversió demogràfica al nostre vell continent ", va manifestar el polític català.

Anglada diu que està segur que "Som Identitaris es convertirà en una marca de referència, d'esperança i d'il·lusió per a molts espanyols" i ha expressat el seu rebuig a l'estat autonòmic: "Sempre he dit que les autonomies són una sagnia per a Espanya i que, probablement, sense autonomies, tant Catalunya com la resta d'Espanya anirien millor. Penso que s'hauria de viure sense tantes autonomies; és a dir, cal abolir-les però amb excepcions, com per exemple, Catalunya, Galícia i País Basc, encara que jo estaria disposat, si cal, a parlar de la necessitat que també aquestes siguin abolides ".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 1 de novembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, octubre de 2018; Somos Identitarios se implantará en toda España con Josep Anglada como líder: “Sin autonomías, Cataluña y el resto de España irían mejor”

Alerta Digital, 31/10/2018; Somos Identitarios tendrá implantación nacional con Anglada como líder: “Sin autonomías, Cataluña y el resto de España irían mejor”

La Tribuna de España, 31/10/2018; Anglada: “Sin autonomías, Cataluña y el resto de España irían mejor”

 

Visto 2841 veces Modificado por última vez en Jueves, 01 Noviembre 2018 07:23