Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 22 Octubre 2018 00:00

Anglada assenyala en una conferencia pronunciada a Lisboa que la globalització és la responsable del radicalisme islàmic

Valora este artículo
(283 votos)

Anglada: “Catalunya i España tenen la necessitatde combatre el gihadisme i prevenir la islamització del nostre país”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El President de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha assegurat aquest dissabte que “una elit amagada i oculta, tenia en marxa un pla per dominar les nostres nacions, sobretot a la nostra bella Europa. El pla es deia i es diu, globalització”.

Així ho ha manifestat aquesta tarda el president de SOMI davant unes dues-centes es persones, durant una conferència pronunciada en l’Hotel Diplomàtic de la ciutat de Lisboa convidat pel Partit Nacional Renovador (PNR). Anglada ha advocat per “a lluitar contra la invasió musulmana”, i d’aquesta manera ha dit que “ estarem fent mal a la globalització capitalista, i sempre que emprenguem accions contra la globalització, estarem afeblint la islamització d'Europa”.

Ha destacat que “la globalització capitalista volia I vol el domini mundial, el control econòmic, polític i cultural del planeta”, i segons ha afirmat “aquestes elits mundialistes han utilitzat una de les majors armes que han pogut fabricar al seu gust: el radicalisme islàmic”.

Anglada s’ha mostrat també “preocupat” per “el terrorisme islamista”, i ha assegurat que “aquest terrorisme ha estat finançat per fer creure als musulmans, que els europeus som els responsables de tots els seus mals”. “Catalunya i España ha afegit que tenen la necessitat de combatre el gihadisme i prevenir la islamització del nostre país”.

També ha al·ludit el president de SOMI les nefastes polítiques en matèria d’immigració dutes a terme pel PSOE i el PP. Del PSOE ha denunciat la nefasta política de l’exministre del PSOE, Jesús Caldera, que va proposar “papers per a tots” i va donar lloc al conegut "efecte crida". Del PP ha criticat el Govern d'Aznar i els seus amics constructors i banquers que van  omplir Espanya d´immigrants.

Sobre el seu antic partit, Plataforma per Catalunya, ha assenyalat que “és un partit eclipsat des dels comicis locals de 2015, la crisi de lideratge de la formació ha fet que avui sigui un partit marginat i residual a Catalunya”

Finalment, referint-se a Som Identitaris ha assenyalat que és un partit compromès a treballarà per regenerar la democràcia a Catalunya i Espanya a través d'una formació identitària que porti a terme polítiques noves i diferents per acabar amb la corrupció i controlar la immigració”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 21 de octubre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 21/10/2018; Anglada señala en Lisboa que la globalización es la responsable del radicalismo islámico

Alerta Digital, 21/10/2018; Anglada afirma en una conferencia pronunciada en Lisboa que la globalización es la responsable del radicalismo islámico

Noticiero Unuversal, 21/10/2018; Anglada señala en una conferencia pronunciada en Lisboa que la globalización es la responsable del radicalismo islámico

La Tribuna de España, 22/10/2018; Anglada en Lisboa: Anglada: "España tienen la necesidad de combatir el yihadismo y prevenir la islamización"

Visto 3383 veces Modificado por última vez en Viernes, 26 Octubre 2018 20:09

Medios