Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 18 Octubre 2018 00:00

El treball que genera l'Estat hauria de ser exclusivament per a la gent de casa

Valora este artículo
(183 votos)

Anglada: "Em fa molta pena passar per una obra i veure com la majoria dels treballadors són magribins, negres o sud-americans".

NOTICIA PUBLICADA EN AL DIGITAL ALERTA NACIONAL 

COMUNICATDODE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El president de Som identitaris SOMI) i regidor a l'ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha denunciat a "les empreses nacionals que tenen grans beneficis que majoritàriament provenen de la clientela nacional i que després prefereixen deslocalitzar els seus negocis i contractar estrangers abans que a la gent de casa ".


"No hi ha més que trucar a 'atenció a al client' de Movistar o de moltes altres empreses per adonar-se que això és així, aquests Call Centers estan majoritàriament a Sud-amèrica. D'altra banda, la qualitat és pèssima, per la qual cosa és obvi que els serveis tindrien més eficiència si el treball ho fan persones d'aquí, naturalment molt més preparades ", ha assenyalat el dirigent identitari.

Anglada també ha defensat la concessió de beneficis fiscals a les empreses que prioritzin la contractació d'espanyols que d'immigrants. "Amb 5 milions d'aturats, amb una deslocalització galopant i amb una reforma laboral inútil que només ha portat més atur, el país necessita deixar anar llast. No podem permetre que mentre hagin persones de casa sense un treball per alimentar dignament la seva família, segueixin entrant immigrants o que els que ja hi ha accedeixin a la feina o els ajuts abans que els de casa ".

Anglada va plantejar també la necessitat de "invertir en obra pública per generar ocupació", afegint que"em fa molta pena passar per una obra i veure com la majoria dels treballadors són magribins, negres o sud-americans. El treball que genera l'Estat hauria de ser exclusivament per a la gent de casa i més en els temps que corren ".

En aquest context, el polític vigatà va dir que SOMI és l'únic partit "decidit a afrontar eficaçment la solució als problemes reals del poble, de la classe treballadora, dels espanyols del carrer".

Som identitaris (SOMI)
Vic 17 d'octubre de 2018

Visto 2568 veces Modificado por última vez en Viernes, 19 Octubre 2018 06:20