Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 17 Octubre 2018 00:00

Anglada fa retirar a l’Ajuntament de Vic publicitat republicana

Valora este artículo
(160 votos)

Anglada és l’únic regidor de l’Ajuntament de Vic que vota en contra d’una moció que demanavafomentar el dret a vot de tots els residents a Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA / SOM IDENTITARIS

L'Ajuntament de Vic atorgarà la màxima distinció de la ciutat, la Medalla d'Or, a Quim Capdevila Anfruns pel la seva dilatada trajectòria professional. Així ho va aprovar per unanimitat el ple d'aquest dimecres.

Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, va donar el seu vot favorable, però amb reserves. El regidor explicava que se'ls hi feia "estrany" condecorar-lo pel seu activisme polític, i en aquest sentit va lloar la trajectòria professional. Tot i estar "ideològicament molt apartats", va destacar "els mèrits" professional de Capdevila.

Pel que fa a la moció presentada per Capgirem Vic (CUP), per fomentar el dret a vot de tots els residents a Vic, tots els partits hi van estar d'acord, excepte Plataforma Vigatana. El regidor Anglada considerava que “aquesta proposta era donar barra lliure per els immigrants i donar-los encara més privilegis”. ”Ens inclinem per seguir limitat el vot immigrant als provinents d'aquells països amb els quals Espanya té convenis de reciprocitat”, va acabant dient Anglada. 

Plataforma Vigatana va donar el seu port a la moció que demanava promocionar i millorar l'àrea d'autocaravanes. El regidor Anglada va dir que “no tenien cap inconvenient en aprovar aquesta moció si ha se servirper donar un millor servei a totes aquelles persones que utilitzant aquest model de transport,  i d’aquesta manera poder romandre estacionats a la nostra ciutat amb les millor condicions possibles”.

En l’aparta de prec i preguntes, Anglada va demanar si havia estat l’equip de govern el responsable de la col·locació d’uns adhesius en les plaques dels noms dels carrers on es podia llegir “República Catalana”.  En aquest sentit, el regidor de Plataforma Vigatana va dir que “si hagués estat l’equip de govern l’impulsor d’aquesta campanya, en legitimaria a tots els vigatana poder posar qualsevol adhesiu a les plaques del noms dels carrers”. “Preguem a l’equip de govern que retiri immediatament aquest adhesius”, va reclamar Anglada.

El regidor Serrat, en nom de l’equip de govern va dir que “aquesta iniciativa no havia estat de l’equip de govern, i li va demanar Anglada que li fes arribar els llocs on estaven col·locats els adhesius amb el compromís de treu-los”.        

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 3.

Plataforma Vigatana/Som Identitaris

Vic, 17 d’octubre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 17/08/2018; Anglada obliga al Ayuntamiento de Vic a retirar la publicidad en las calles en favor de la “República Catalana”

Visto 2532 veces Modificado por última vez en Miércoles, 17 Octubre 2018 15:55

Medios