Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 13 Octubre 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI) es manifesten a Barcelona en els actes de la Festa Nacional del 12 d’octubre a Barcelona

Valora este artículo
(263 votos)

Anglada: “A Catalunya som molts els que ens sentim orgullosos de ser catalans i orgullosos de sentir-nos espanyols".

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

A les 11 del matí ha començat al Passeig de Gràcia de la capital catalana la manifestació del 12 d'octubre, que sota el lema 'Barcelona, garant de la Hispanitat', ha culminar a plaça Catalunya

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, juntament amb altres dirigents del partit, s’ha sumat a la marxa d’aquest matí amb una pancarta on es podia llegir: "orgullosos de ser catalans i orgullosos de sentir-nos espanyols".

La comitiva del partit ha estat fortament aplaudida en tot el recorregut que s’ha fet des del Passeig de Gràcia fins arribar a la plaça de Catalunya, i han estat diverses les persones que s’han acostat a saludar al president del partit.

Un cop acabats els actes, Anglada ha manifestat que “avui han tornat a sortir milers de persones pels carrers de Barcelona per deixar constància que a Catalunya som molts els que ens sentim orgullosos de ser catalans i orgullosos de sentir-nos espanyols".

Anglada ha afegit que la nostra presència obeeix a un objectiu concret: defensar la democràcia espanyola, la unitat nacional i el sistema constitucional en uns moments en què Espanya travessa una situació de seriosa gravetat“.

Finalment, el líder identitari ha dit que “la Hispanitat ha de servir-nos per reivindicar queés un dia en què els catalans ens hem de sentir orgullosos d'aquest gran país que és Espanya".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 12 de octubre de 2018

 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La tribuna de España, 13/10/2018; Soms Identitaris (SOMI) se manifiestan en Barcelona en los actos de la Fiesta Nacional del 12 de octubre en Barcelona

Alerta Nacionsl, 13/10/2018; Anglada: “En Cataluña somos muchos los que nos sentimos orgullosos de ser catalanes y orgullosos de sentirnos españoles”.

Visto 3158 veces Modificado por última vez en Domingo, 14 Octubre 2018 08:05