Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 11 Octubre 2018 00:00

Un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra impedeixen a una cinquantena d’energúmens rebentar l’acte de Som Identitaris a Badalona

Valora este artículo
(189 votos)

Anglada: “Hem de retornar a Badalona el seu encant perdut per culpa de la immigració, retornar la seguretat ciutadana als carrers i far que els Badalonins no se sentin forasters a casa seva” 

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identirais (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, s’ha desplaçat aquest dimecres a la ciutat de Badalona on ha presidit la primera reunió d’aquest partit a la comarca del Barcelonès. L’acte que hi han assistit una cinquantena de persones entre militants i simpatitzants del partit, s’ha celebrat en la sala d’actes del Centre Cívic de la Salut. Un fort dispositiu dels Mossos d’Esquadra ha permès que l’acte se celebrés amb tota normalitat, malgrat els intents de voler-lo boicotejar par part d’una cinquantena  d’energúmens.

Anglada ha començar la seva exposició agraint “la feina feta en tan poc tems pel delegat del Barcelonès Pedro Abril Yepes i el seu equip de treball”. En aquest sentit, Anglada ha dit estar convençut que “Yepes estarà present en el pròxim consistori Badaloní per representar als milers de Badalonins que estan farts del descontrol de la immigració i de la casta política que hi ha en el consistori d’aquesta ciutat”.  “Als Badalonins els agrada que se’ls parli clar, amb fermesa, amb rotunditat i sense complexos, i això tant sols ho pot fer un partit com el nostre disposat a fer una feina constant i sense dreceres per controlar la immigració”, ha afegitAnglada.    

El líder identitari ha continuat dient estar convençut que “Yepes treballarà per retornar a Badalona el seu encant perdut per culpa de la immigració, retornarà la seguretat ciutadana als carrers i farà que els Badalonins no se sentin forasters a casa seva”   

Anglada que ha titllat de “toves” les polítiques sobre immigració de Xavier García Albiol, ha recordat que  “tant el PSOE i el PP han estat els grans responsables de les grans regularitzacions d’immigrant que hi ha agut en aquest país”.   

El líder identitari ha acabat la seva intervenció encoratjant als present a “recuperar aquella bonica Badalona, la d’hivern  i la d’estiu, amb mantellina i barretina  per tal de retornar el sentit comú al consistori municipal”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 11 de octubre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La Tribuna de España, 11/10/2018; Anglada visita Badalona, ciudad invadida por musulmanes y es acosado por la extrema izquierda

Alerta Nacional, 11/10/2018; Anglada, el cid catalán, acosado por la extrema izquierda en su visita a Badalona, ciudad invadida por musulmanes

 

Visto 2934 veces Modificado por última vez en Jueves, 11 Octubre 2018 10:07

Medios