Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 06 Octubre 2018 00:00

Josep Anglada pronunciarà a Lisboa una conferència, el dia 20 d’octubre, sobre "La nostra lluita front la islamització a Catalunya"

Valora este artículo
(221 votos)

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El President de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, pronunciarà una conferència sota el títol "La nostra lluita front la islamització a Catalunya", el proper dia 20 d’octubre a la Sala d’Actes de l’Hotel Diplomàtic de la ciutat de Lisboa.

El líder identitari també participarà en una barbacoa a Martim Moniz,  seguida d'una manifestació pública en contra de la islamització a Portugal.

Anglada ha estat invitat pel Partit Nacional Renovador de Portugal, l'únic partit polític portuguès que sempre ha lluitat contra la islamització d'Europa i, sobretot, de Portugal.

El regidor vigatà exposarà en el transcurs de la conferència la seva llaga experiència per combatre la islamització de Catalunya i l’amenaça que aquesta invasió representa avui per Catalunya.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 5 de octubre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 06/10/2018; Josep Anglada conferenciará en Lisboa el día 20 sobre su “lucha frente a la islamización en Cataluña”

La Tribuna de España, 18/10/2018; Josep Anglada hablará sobre islamización en Lisboa. El líder identitario participará también en la gran manifestación "contra la islamización de Portugal"

Visto 2835 veces Modificado por última vez en Jueves, 18 Octubre 2018 05:55