Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 02 Octubre 2018 00:00

Catalunya ja té el seu piròman, Quim Torra

Valora este artículo
(196 votos)

Anglada: “És indignant que el president de la Generalitat encoratgi als CDR animant-los a continuar practicant la violència”.    

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Després dels esdeveniments viscuts darrerament a Catalunya,el president de Som Identiraris i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha assenyalat que “l'independentisme radical ha mostrat finalment la seva cara més violenta”.

En aquest sentit, Anglada que ha tractat al president de la Generalitat d’un autèntic “piròman”, ha dit que “és indignant que el president de la Generalitat encoratgi als CDR animant-los a continuar practicant la violència”.    

Anglada ha afegit que transcorregut un any des de la consumació del major desafiament a la democràcia, la situació a Catalunya no ha deixat de deteriorar-se anant cap a la deriva més absoluta tant econòmicament com socialment”.

Finalment, el líder identitari ha dit que la Fiscalia té l’obligació d'actuar contra els energúmens que van agredir agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat aquest passat dissabte a Barcelona”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 2 d’octubre del 2018 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La Tribuna de España, 04/10/2018; Anglada: "Es indignante que el presidente de la Generalitat aliente a los CDR animándoles a continuar practicando la violencia"

Alerta Nacional, Josep Anglada tacha de “pirómano” a Quim Torra: “El independentismo radical ha mostrado finalmente su cara más violenta”

Visto 2625 veces Modificado por última vez en Jueves, 11 Octubre 2018 00:28