Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 24 Septiembre 2018 00:00

Molt optimisme en el Consell Nacional de Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(248 votos)

Anglada: “Ara caldrà estendre el projecte de Som Identitaris a la resta del territori nacional”

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte al matí s’ha celebrat el Consell Nacional de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada.

Després de l’aprovació de l’acta del Consell anterior llegida per la Secretària General del partit, Marta Riera, s’ha fet entrega als delegats locals els carnets dels nous militants del partit. 

  

Dels 10 punts que s’han tractat a la reunió, cal destacar el que ha defensat el delegat territorial de Tarragona, Eduard Mañas, que ha presentat un manifest ideològic del partit que s’haurà d’aprovar en un pròxim Consell i la preparació de les candidatures de les pròximes eleccions municipals i en que s’ha oficialitzat la candidatura de la ciutat de Manlleu de la Comarca d’Osona. En la reunió d'avui, també s’ha presentat el roll publicitari del partit i s’ha acordat assistir a Barcelona el pròxim 12 d’octubre amb motiu de la celebració de la Festa de la Hispanitat. El president del partit ha posat al corrent als presents de l’expansió del partit en els propers mesos a tot el territori nacional i de la conferència anti-islamització que haurà de pronunciar el proper més d’octubre a la ciutat de Lisboa. 

Cal destacar que en la reunió d’avui, hi ha assistit Jean Pierre Malen, que va ser tresorer durant molts anys del Front Nacional de Jean Marie Le Pen i que des d’avui és un nou militant de SOMI.

En acabar la reunió, Anglada ha manifestat que “després de la consolidació del partit a nivell de Catalunya, ara caldrà estendre el projecte de Som Identitaris a la resta del territori nacional”, hi ha assegurat que “en las properes setmanes donarem a conèixer ja el nom d’alguns dels nostres representants”.    

En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “avui més que mai és necessari i urgent un partit com el nostre que defensi el valors tradicional davant l’amenaça que significa la globalització i la mundialització”.

Finalment, Anglada ha dit que “ningú ens podrà prohibir d’expressar lliurament la nostra opinió y les nostres idees”.    

Som identitaris (SOMI)

Vic, 23 de setembre de 2018 

Visto 3218 veces Modificado por última vez en Lunes, 24 Septiembre 2018 05:00