Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 18 Septiembre 2018 16:22

L'independentisme de Vic no es posa d'acord per dedicar un espai a l'1-O

Valora este artículo
(185 votos)

Anglada: “Si no són capaços de posar-se d’acord en posar el nom de l’1 d’Octubre, menys seran capaços de construir la república”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA / SOM IDENTITARIS

Vic no podrà commemorar el primer aniversari de l'1 d'octubre amb un espai dedicat a aquesta data. El ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest setembre ha estat marcat per aquesta qüestió i, sobretot, pel poc consens entre els partits independentistes

Per la seva banda, Josep Anglada, des de Plataforma Vigatana/Som Identitaris va qualificar la situació de "disbauxa" i va remarcar que era "la segona vegada que els veïns ho rebutgen". “Si no són capaços de posar-se d’acord en posar el nom de l’1 d’Octubre, menys seran capaços de construir la república”, deia el regidor.    

Durant el ple, Anglada va demanar a l’alcaldessa que es retirés del toc de sometent i la megafonia posterior independentista de l’actor Lluís Soler davant del campanar de Vic, a la plaça Major. En aquest sentit, el líder identitari ve demanar a l’alcaldessa que “no seguis utilitzant els edificis públics de la ciutat per fer-hi simbologia partidista, i que es mantingués la neutralitat en els espais públics per evitar que no es trenqui la bona convivència entre els vigatans i així poder evitar algun enfrontament no desitjat entre ciutadans”. Finalment, Anglada li va exigir a l’alcaldessa “respecte per a tots aquells ciutadans que no pensen com ella i que no són independentistes”.  

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 5.

Plataforma Vigatana/Som Identitaris

Vic, 19 de setembre de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Nacional, 19/09/2018; El independentismo de Vic no se pone de acuerdo para dedicar un espacio al 1 de Octubre

 

Visto 2471 veces Modificado por última vez en Miércoles, 19 Septiembre 2018 16:19

Medios