Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 16 Septiembre 2018 09:37

Som Identitaris (SOMI), celebrarà el seu Consell Nacional aquest dissabte amb la vista posada a les eleccions municipals

Valora este artículo
(165 votos)

Anglada: “Estem tornat a recuperant l’espai polític identitari que tanta il·lusió havia despertat a la ciutadania de Catalunya”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Som Identitaris (SOMI) ,celebrarà aquests pròxim dissabte, 22 de setembre, el Consell Nacional del partit. L’esmentat Consell estarà presidit pel president del partit i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada.

L’ordre del dia que consta de 10 punts, es tractaran entre d’altres temes el creixement que està tenint el partit últimament principalment a la província de Barcelona i Tarragona. Les eleccions municipals que s’han de celebrar el maig de 2019, serà un dels punts que ocuparà més temps de la reunió. Finalment, es debatrà com serà la participació del partit a la pròxima participació de la Festa de la Hispanitat a Barcelona el proper 12 d’octubre.   

Anglada hadeclarat “sentir-se molt satisfet pel creixement que està tenint el partit darrerament”. 

Anglada ha afegit que “estem tornat a recuperar l’espai polític identitari que tanta il·lusió havia despertat a la ciutadania de Catalunya”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “ningú posi en dubte que a les pròximes eleccions municipals la veu Som Identitaris estarà present en diferents ajuntaments”.    

Som identitaris (SOMI)

Vic, 16 de setembre del 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

alertanacional.es, 16/09/2018; Josep Anglada: “Estamos volviendo a recuperar el espacio político identitario en Cataluña”

Visto 2614 veces Modificado por última vez en Domingo, 16 Septiembre 2018 13:20