Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 05 Septiembre 2018 10:36

Anglada aixeca una forta expectació durant la seva visita a Reus i Tarragona

Valora este artículo
(222 votos)

Anglada: “S’ha d’acabar d’una vegada per a totes que els ajuntaments siguin la casa de beneficència per als immigrants”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El president deSom Identirais (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, que ha aixecat una forta expectació durant la seva visita a Reus i Tarragona, s’ha reunit aquest dimarts, 4 de setembre, amb el delegat territorial de la província de Tarragona Eduard Mañas per presentar el nou partit polític SOMI i planificar l’estratègia a seguir de cara a les properes eleccions municipals de 2019 en l’esmentada província. 

Anglada, que ha arribat de bon matí a Reus acompanyat del vicepresident del partit, Santiago Farrús, ha començat la seva visita a la ciutat visitant diversos comerços del centre de la ciutat. A dos quarts de dotze del matí, a la plaça del Mercadal, Anglada ha atès els mitjans de comunicació local. Tot seguit, Anglada s’ha desplaçat a Tarragona on ha dinar en un restaurant del Serrallo, lloc on ha atès els mitjans de comunicació locals. Anglada ha acabat la seva vista a Tarragona visitant diversos comerços de la ciutat.

A Reus, la presentació de Som Identitaris ha coincidit amb la concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat, avui amb més de 400 participants. Des de l'Assemblea Nacional Catalana s'ha fet una convocatòria per tal de donar el suport al col·lectiu davant la visita de Josep Anglada.

Davant dels mitjans de comunicació, Anglada ha manifestat estar convençut que hi ha molta gent a Tarragona i Reus que ens votarà per ser, precisament, un partit que vol controlar la immigració”. En aquest sentit, el líder del partit ha dit que “s’ha d’acabar d’una vegada per a totes que els ajuntaments siguin la casa de beneficència per als immigrants”. Com exemple, ha posat que “cap immigrant que no porti empadronat més de 10 any al municipi, no tindrà dret de l’entrega d’un habitatge de protecció oficial”.  

Amb tot, Anglada assegura que el que motiva les polítiques del seu partit és “l'acció més municipalista com la que té impacte sobre el comerç, el turisme o, en el cas de Reus, l'Hospital Sant Joan”.

Finalment, Anglada ha dit que “avui no he vingut ni a treure llaços grocs ni a posar-ne, perquè crec que toca parlar d'altres temes i no del procés, perquè la gent ja n'està cansada”.

Per la seva banda, Eduard Mañas, expresident de la Federació Unió de Botiguers de Tarragona (FUBT), que encapçalarà la llista de Som Identitaris a Tarragona o a Reus en les eleccions municipals del pròxim any, ha manifestat el seu desacord “amb l’equívoca política comercial que s’està fent des dels consistoris, ja que aquesta s’ha carregat el comerç tradicional”.

Preguntat si pactaria amb algun partit municipal, ha dit que "és prematur per parlar d’aquest tema", però ja ha deixat clar que “rebutjaria un acord amb Vox perquè aquests no tenen un projecte de ciutat”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 5 de setembre del 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Canal Reus TV, 04/09/2018; El nou partit de Josep Anglada es vol presentar a les municipals

Tarragona Digital, 04/09/2018; Eduard Mañas serà el candidat d'Anglada per Tarragona o Reus a les municipals de 2019

Reus Digital, 04/09/2018; Anglada no vol que l'Ajuntament de Reus sigui 'una casa de beneficència per als immigrants

La República Checa, 04/09/2018; Anglada proposa l’expulsió dels immigrants aturats

Diari Més Digital, 04/09/2018; Eduard Mañas serà cap de llista de Som Identitaris per Tarragona o Reus

Diari de Tarragona, 04/09/2018; Anglada: "No som feixistes però volem controlar la immigració a Reus i Tarragona"

La Tribuna de España, 06/09/2018; Anglada: "Los ayuntamientos no son casas de beneficencia para inmigrantes"

Tarragona 21, 04/09/2018; Josep Anglada es fa acompanyar d’Eduard Mañas en la presentació de ‘Som identitaris’ a Tarragona

Visto 3314 veces Modificado por última vez en Jueves, 06 Septiembre 2018 06:19

Medios