Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 01 Septiembre 2018 16:47

Anglada demana a l’alcaldessa de Vic mantenir la neutralitat de l’Ajuntament per respecte a tots els ciutadans de Vic

Valora este artículo
(194 votos)

Anglada: Les institucions no es poden utilitzar d'aquesta manera partidista, ja que aquest tipus d'actuacions el que fan és generar més crispació".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM INDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha entrat aquest dissabte una instància demanant a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, la retirada immediata del toc de sometent, ja que aquest és un instrument municipal que està pensat per utilitzar-lo tant sols en moments d’alarma”.En la mateixa instància, Anglada demana també “la retirada de la reproducció sonora de l’actor Lluís Soler després del toc de sometent, ja que entenem que l’Ajuntament ha de mantenir la seva neutralitat per respecte a tots els ciutadans de Vic”. La instància acaba reclamant a l’alcaldessa que “no se segueixin utilitzant els edificis públics de la ciutat per fer-hi simbologia partidista i que es mantingui la neutralitat en els espais públics per evitar que no es trenqui la bona convivència entre els vigatans i així poder evitar algun enfrontament no desitjat entre ciutadans”. 

En aquest sentit, Anglada ha manifestat que les institucions no es poden utilitzar d'aquesta manera partidista, ja que aquest tipus d'actuacions el que fan és generar més crispació".

Finalment, Anglada ha reclamat a l’alcaldessa de Vic “seny i sentit comú”, i li ha recordat que “l’Ajuntament és la casa de tos els ciutadans i, per tant, que eviti fer des da la institució simbologia partidista”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 1 de setembre del 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

la Tribuna de España, 02/09/2018; Anglada pide a la alcaldesa de Vic que retire el llamamiento independentista a través de la megafonía municipal

Visto 2601 veces Modificado por última vez en Domingo, 02 Septiembre 2018 05:25