Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 16 Agosto 2018 00:00

Exmilitants de Ciudadanos del Barcelonès es passen al partit d’Anglada Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(223 votos)

Anglada: “No m’estranya gens que militants del partit d’en Rivera es passin a Som Identitaris decebuts amb la seva política a favor de la immigració”.   

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El líder veïnal del barri d’Artigués de Badalona i exmilitant de Ciudadanos, Abril Yepes,  és de des d’aquesta setmana el nou delegat de la formació política de Som Identitaris (SOMI), liderada pel vigatà Josep Anglada a la comarca del Barcelonès.

Yepes i altres militants de Ciudadanos han pres aquesta decisió després de comprovar que “el partit d’Albert Rivera tan sols els utilitza per muntar carpes i no per preocupar-se dels problemes reals que pateixen els ciutadans”.       

Segons Yepes, “Cuidadanos ja no és aquell partit que il·lusionava a la gent”. “Avui Ciudadanos s’ha convertit en un partit envaït de polítics professionals procedents d’altres partits especialment del PP”.  

Finalment, Yepes ha dit que “Badalona i altres municipis del Barcelonès tenen un problema molt seriós amb la immigració descontrolada, i avui per avui, l’únic polític que pot fer front aquest problemàtica sense complexos es diu Josep Anglada”. 

Per la seva Banda, Anglada ha apuntat que “no li estranya gens que militants del partit de l’Ibex 35 es passin a la seva formació, ja que aquest són aferrissadament partidaris d’una immigració descontrolada que res de bo aporta a la nostra societat”.

Anglada ha afegit que “és conscient de la proliferació que han patit ciutats com Badalona, Sta. Coloma o el mateix Hospitalet a conseqüència de la invasió d’immigrants en aquets municipis, i que els partits de la casta no han fet res per controlar aquesta disbauxa”.       

Finalment, Anglada que té previst assistir en un acte el proper setembre al Barcelonès, ha apuntat que “confia plenament en que Yepes serà capaç d’articular un grup d’homes i dones a la comarca del Barcelonès amb  el compromís ferm de controlar la immigració”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 15 d’agost del 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

e-noticies.cat, 15/08/2018; Anglada ‘pesca’ en Ciutadans

La Tribuna de España, 17/08/2018; Ex militantes de Ciudadanos se pasan al partido de Anglada Som Identitaris (SOMI)

Visto 3261 veces Modificado por última vez en Viernes, 17 Agosto 2018 05:22