Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 10 Agosto 2018 00:00

El president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, visita Santa Coloma de Gramanet

Valora este artículo
(215 votos)

Anglada: “El nostre objectiu serà recuperar Santa Coloma de Gramanet i frenar la proliferació de l’islamisme radical en aquesta ciutat”. 

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada, ha visitat aquest dijous la ciutat de Santa Coloma de Gramanet, amb la intenció d’explorar la possibilitat de confeccionar una candidatura per les pròximes eleccions municipals.

Anglada que s’ha reunit amb diferents col·lectius d’aquesta ciutat, ha manifestat que “és conscient del problema que té aquesta ciutat amb la immigració a conseqüència del bonisme practicat per la seva alcaldessa Núria Parlon”.       

Anglada ha afegit que “Santa Coloma de Gramanet és avui una de les ciutats més degradades que hi ha a Catalunya gracies a la invasió que ha patit en l’última dècada par part dels immigrants, fins al punt que no hi ha suficients dispositius policials per fer front a aquest escenari tan lamentable”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “el nostre objectiu serà recuperar Santa Coloma de Gramanet i frenar la proliferació de l’islamisme radical en aquesta ciutat”. 

Som identitaris (SOMI)

Vic, 10 d’agost del 2018 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

e-noticies.cat, 09/08/2018; Anglada pretén desembarcar a l’àrea metropolitana

la Tribina de España. 10/08/2018; Comunicado de prensa de Som Indentitaris (SOMI)

osona.onadigital.cat, 10/08/2018; Anglada: “El nostre objectiu serà recuperar Santa Coloma de Gramanet i frenar la proliferació de l’islamisme radical en aquesta ciutat”.

 

Visto 3150 veces Modificado por última vez en Viernes, 10 Agosto 2018 16:47