Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 06 Agosto 2018 00:00

Plataforma Vigatana no donarà mai suport a cap moció que vulgui donar privilegis als immigrants il·legals que tenim a casa nostra

Valora este artículo
(193 votos)

Anglada: “El Consorci Hospitalari de Vic no es pot convertir en un lloc de beneficència per els immigrants il·legals”

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

Ple de tràmit el que es va celebrar el passat dimecres a l’Ajuntament de Vic.  Pel que fa a dictàmens el ple va aprovar per unanimitat l'ordenança municipal sobre la tinença d'animals. Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, va destacar que era "un pas endavant" i va insistir en la “conscienciació dels propietaris”.

Pel que fa a les mocions se’n van presentar tres. La primera demanava garantir l'assistència sanitària pública gratuïta per a tothom. Tots van votar-hi a favor excepte Josep Anglada de Plataforma Vigatana.

Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, apuntava que “el seu grup no donaria mai suport a cap moció que serveis per donar privilegis als immigrants il·legals que tenim a casa nostra”. En aquest sentit, va dir que “el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, no es convertir en un lloc de beneficència per aquells immigrants il·legals que no aporten res de bo a la nostra societat i que no han cotitzat mai a la Seguretat Social”.

La segona era per donar suport a Adrià Carrasco i Tamara Carrasco per la persecució contra els Comitès de Defensa de la República. El text va prosperar amb la majoria de vots, excepte de Plataforma Vigatana i els regidors Benjamí Dòniga i Carme Bover.

Anglada, que va votar-hi en contra, esmentava que “no era cert que hi hagués una persecució contra els CDR i que s'havia de deixar que la justícia fes la seva feina".

La darrera  una moció demanava prohibir l'estacionament de cotxes amb la finalitat de venda o de lloguer, a través d'una ordenança que ho regulés. Després d'esmenar el text, la moció va prosperar. Tots hi van votar a favor, excepte Capgirem Vic que es va abstenir.

Anglada va dir que “tot i que creiem que aquest no sigui un problema a la ciutat de Vic, el nostre grup municipal li sembla bé que l’espai públic no s’utilitzi per la exposició i venda de vehicles de motor en determinades zones i carrers de la nostra ciutat”.

A precs i preguntes, i a petició de Josep Anglada de Plataforma Vigatana, el govern va descartar el club de cànnabis del Remei. “No s’obrirà”, va dir Fabiana Palmero.

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 3.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 6 d’agost de 2018

Visto 2585 veces Modificado por última vez en Lunes, 06 Agosto 2018 16:01

Medios