Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 20 Julio 2018 00:00

Els veïns del carrer Virrei Avilés no el volen canviar pel de 1 d’Octubre

Valora este artículo
(184 votos)

Anglada: “Celebro que l’equip de govern hagi rectificat i finalment torni a pagar la quota comunitària del mercat municipal, que havia deixat de pagar”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

Les bones notícies van ser les protagonistes del passat ple de l'Ajuntament de Vic. El plenari va aprovar la compra de dues adoberies, es va fer un pas més en el desmantellament de l'antena del carrer de sant Fidel i va tirar endavant l'aprovació inicial de la Biblioteca de Vic.

Pel que fa a la compra de dues adoberies, Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, va celebrar l'aprovació i va dir que "és un pas arriscat però valent i els 400 mil euros són una bona inversió per la ciutat".

El ple també va aprovar -per unanimitat- un conveni entre el Departament d'Interior de la Generalitat, l'Ajuntament de Vic i Aigües Vic per instal·lar un centre de telecomunicacions de la xarxa rescat. Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, apuntava que “els operadors no podien fer cap pas fins que no tinguessin els tres llocs assignats", i de moment només n'hi havia un [el Carme]. 

Durant el plenari també es va aprovar inicialment el projecte executiu de la Biblioteca Municipal. Des de Plataforma Vigatana van celebrar l'aprovació. Anglada apuntava que “no es podrà desenvolupar durant aquesta legislatura, però reconeixem que avui és un gran dia per a ciutat”.

Pel que fa a mocions, Capgirem va presentar-ne una del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!) per l'aplicació del reglament de bones pràctiques per la contractació d'artistes. Després de debatre sobre si l'Ajuntament pot aprovar o no un reglament o canviar-li el nom per document informatiu, es va decidir retirar la moció. El regidor de Plataforma Vigatana que va qualificat el document de molt ben elaborat, va dir que “no podien donar suport a la moció perquè l’Ajuntament no pot aprovar reglaments en matèria laboral atès que cap norma li atribueix competències en aquesta matèria”.

Plataforma Vigatana va aplaudir que l’equip de govern hagi rectificat i finalment torni a pagar la quota comunitària del mercat municipal, que havia deixat de pagar.

Qui sí que va felicitar l’equip de govern per l’enquesta que ha fet l’Ajuntament als veïns del Virrei Avilés per la proposta de canviar el nom del carrer pel de 1 d’Octubre  va ser Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, l’únic regidor que va votar en contra al seu dia de la retirada del títol honorífic al Virrei Avilés. Hi van participar 289 veïns i el no canviar el nom del carrer es va imposar amb el 87% dels vots .

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 4.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 19 de juliol de 2018

 

Visto 2840 veces Modificado por última vez en Viernes, 20 Julio 2018 05:31

Medios