Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 15 Julio 2018 00:00

Primera arrossada identitaria de Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(239 votos)

Anglada: “Avui Som Identitaris és l’única resistència que hi ha contra aquesta invasió que està patint el nostre país”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Som Identirais (SOMI), ha  celebrat aquest dissabte, 14 de juliol de 2017, la primera arrossada identitaria. L’esdeveniment que ha tingut lloc a la ciutat de Vic i que ha comptat amb una nombrosa presència de militants del patit, s’ha viscut en un ambient festiu i amb l’al·licient posat a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de l’any vivent. El vespre, el president de Som Identitaris i regidor de l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, acompanya d’altres membres del partit, ha participat a les Festes de la Plaza d’Osona de Vic on ha pogut escoltar les inquietuds dels veïns del barri. 

   

Anglada que s’ha dirigit als militants després del dinar, ha apuntat que “avui Som Identitaris és l’única resistència que hi ha contra aquesta invasió que està patint el nostre país”. En aquest sentit, ha dit que “Ja n’hi ha prou que casa nostra es converteixi amb una casa de beneficència per els immigrants”.

Anglada ha afegit que “la gent de SOMI no defraudarem al nostre electorat, no ens farà callar mai ningú i en cap cas permetrem que l'islamisme radical s'apoderi dels nostres carrers i de les nostres vides".

Finalment, el líder identitari ha assegurat que “els homes i les dones de SOMI ensdeixarem l’ànima en cada plaça, bloc i pati de veïns per aconseguir els millors resultats possibles a les properes eleccions”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 14 de juliol del 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La tribuna de España, 24/07/2018; Anglada: "Ya está bien de que nuestra tierra sea una casa de beneficencia para los inmigrantes"

Visto 3053 veces Modificado por última vez en Domingo, 29 Julio 2018 05:42