Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 04 Julio 2018 00:00

Anglada es presentarà a les eleccions de Vic amb les sigles de Plataforma Vigatana-Som Identitaris

Valora este artículo
(315 votos)

Anglada: “Cada vegada serà més necessari una veu identitaria que freni la islamització de la nostra ciutat”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Josep Anglada serà el candidat dePlataforma Vigatana-Som Identitaris a les eleccions municipals del 2019. Així ho va decidir l’executiva de Plataforma Vigatana aquest passat divendres per unanimitat.  

Anglada ha apuntat que “afrontarà les pròximes eleccions municipals de 2019 amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes que quan ho va fer per primera vegada l’any 2003”.

En aquest sentit, Anglada ha assegurat que “la seva estima, vocació i compromís amb els vigatans farà que es deixi l’ànima en cada plaça, bloc i pati de veïns per aconseguir els millors resultats possibles”.

Anglada ha afegit que “amb els temps que venen, cada vegada serà més necessari una veu identitaria com la nostra al consistori vigatà que escolti i es preocupi dels verdaders problemes que inquieten als ciutadans i freni la islamització de la nostra ciutat”.

Finalment, Anglada creu que “el govern d’Anna Erra està esgotat, que ha fet unes apostes que s’han vist frustrades, i per posar tant sols dos exemples, però n’hi ha molts d’altres, ha estat el desastre del Mercat Municipal i el porta a porta”.  

Plataforma Vigatana-Som identitaris

Vic, 3 de juliol de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Osona.com, 02/07/2018; Anglada es presentarà a les municipals de Vic amb Plataforma Vigatana-Som Identitaris

Ona Digital Osona, 02/07/2018; Anglada es presentarà a les eleccions de Vic amb les sigles de Plataforma Vigatana-Som Identitaris 

 

Visto 3701 veces Modificado por última vez en Domingo, 08 Julio 2018 05:57