Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 29 Junio 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI) col·labora en el rescat d’una dona abandonada per l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau

Valora este artículo
(197 votos)

Anglada: “La nostra obligació és ajudar a la gent de casa i no als immigrants”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

L’Indigent Rosa García Pérez, natural de Carlet (València) i que feia temps que vivia en un carrer darrera del Liceu de Barcelona acompanyada de la seva gosseta, avui finalment ha pogut començar una nova vida a Galicia gràcies a l’oferiment d’una casa que li ha ofert un ciutadà gallec. El valencià Antonio Soler que es va comprometre de treure-la d’aquesta situació, es va posar en contacta amb el president  de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, per demanar-li algun tipus de col·laboració.

La resposta del líder identitari va ser immediata: “La nostra obligació és ajudar a la gent de casa i no als immigrants, per tant, el nostre partit es farà càrrec de les despeses que li puguin ocasionar a la Sra. García i a la seva gosseta el desplaçament de Barcelona a Galicia”.

Anglada que ha trobat indignant el comportament de l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau, ha manifestat que “és una aberració que l’alcaldessa de Barcelona no s’hagi dignat a oferir-li un allotjament digne a aquesta senyora i s’hagi limitat tant sols a aferri-li un alberg, però amb la condició que la seva gosseta l’havia de deixar-la en una gossera”   

Finalment, Anglada que també ha carregat contra l’alcaldessa de Carlet ha dit que “és una vergonya que la Sra. Mª Josep Ortega Requena prefereixi abans oferir acolliment a refugiats de l’Aquarius que ajudar a la gent de casa”.       

Som identitaris (SOMI)

Vic, 28 de juny del 2018

Visto 2542 veces Modificado por última vez en Viernes, 29 Junio 2018 05:15

Medios