Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 27 Junio 2018 00:00

L’Audiència Provincial de Barcelona descarta acusar Anglada d’atemptat a l’autoritat

Valora este artículo
(193 votos)

Anglada: “El Podemita Arnau Martí s’enfronta una pena d'inhabilitació per a exercir el seu càrrec públic per un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Després dels escrits presentats tant pel fiscal com per la representació del president de Som Identitaris (SOMI i regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, impugnant el recurs d’apel·lació presentat per la representació del també regidor Arnau Martí (Vic per a Tots - Podemos), l’Audiència Provincial de Barcelona ha rebutjat qualificar d’atemptat contra l’autoritat la presumpta agressió de Josep Anglada contra Arnau Martí durant els cinc minuts de silenci que es van fer a la plaça Major de Vic el 18 d’agost pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

L’incident es va produir quan Anglada i altres militants del partitvan exhibir cartells amb la frase "Fora jihadistes de Catalunya" durant els cinc minuts de silenci. El regidor d'ERC Jaume Colomer li va arrabassar a Anglada el seu cartell, i a continuació va ser el regidor Martí qui va fer el mateix a la seva dona.

Anglada ha advertit a que “davant d’una falsedat de voler-lo imputar d’uns fets totalment falsos, això podria arribar a constituir un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia, en la modalitat de denúncia falsa, cosa podria suposar-li al Arnau Martí una pena d'inhabilitació per a exercir el seu càrrec públic”.

Ara el Jutjat d’Instrucció número 3 de Vic ha de senyalar dia i hora perquè el regidor d'ERC, Jaume Colomer, i el regidor de Vic per a Tots, Arnau Marti,  siguin jutjats per injuries i coaccions contra Anglada a conseqüència de la denuncia que Anglada els hi va posar.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 26 de juny de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

El 9 Nou, 25/06/2018; L’Audiència descarta acusar Anglada d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat

osona.com, 25/06/2018; L'Audiència descarta que l'agressió d'Anglada a Martí sigui un delicte contra l'autoritat

Canal Taronja Osona, 27//06/2018; Ressolució de l’agressió d’Anglada a Martí

Visto 2179 veces Modificado por última vez en Martes, 03 Julio 2018 05:52

Medios