Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 01 Julio 2018 00:00

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) considera a SOMI un partit “molt perillós”

Valora este artículo
(180 votos)

Boronat:“És una realitat que a Rubí no hi cap tothom i que cal lluitar contra el jihadisme radical”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Després que l’exregidor del PP Joan Carles Boronat anuncies que es presentarà a les eleccions municipals amb SOMI, el nou partit d’Anglada, la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha emès un comunicat en el qual carrega contra SOMI, un partit que considera “molt perillós, perquè legitima plantejaments racistes”. La plataforma ja ha anunciat que rebutja aquest tipus de “discursos xenòfobs i racistes que no tenen cabuda ni a Rubí ni a enlloc”.

Boronat que ha deixat el PP per impulsar a Rubí i al Vallès Occidental la formació Som Identitaris (SOMI), ha manifestat que “un dels principals objectius és controlar la immigració i la lluita contra la casta política”.

Segons Boronat, “SOMI pot ser una alternativa política a Rubí, on aquest espai no està representat per cap partit polític”, i ha afegit que “és una realitat que a Rubí no hi cap tothom i que cal lluitar contra el jihadisme radical”.

Finalment, Boronat ha assegurat que “ell no és racista, som identitaris i volem protegir els valors de Catalunya dins de l’estat espanyol”.

Som identitaris (SOMI)

del 2018

Visto 2303 veces Modificado por última vez en Domingo, 01 Julio 2018 04:49