Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 23 Junio 2018 00:00

Les primeres zones “no go” arriben a Catalunya

Valora este artículo
(188 votos)

Anglada: "En cap cas s'ha de permetre que l'islamisme radical s'apoderi dels nostres carrers i de les nostres vides".

COMUNICAT DE PREMSA ‘SOM INDENTITARIS’ (SOMI)

Les zones "no go" ja han arribat a Catalunya, ja no són cosa de França, Anglaterra o Alemanya, els catalans ja estem sotmesos a l'islamisme radical en el més pur sentit de la paraula, ha dit el president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada.

Què són les zones "no go"?

Una zona "no go" és aquell espai de la ciutat en el qual la presència islàmica és la que predomina. En aquests barris s'imposa la llei de la Sharia o llei Islàmica. En aquests barris, les dones estan obligades a dur el vel, siguin o no siguin musulmanes. Els comerços d'alimentació estan obligats a seguir el precepte Halal i els nens són educats fora del sistema  vigent a Catalunya. És una realitat, aquestes pràctiques ja són a casa nostre.

El president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, que ha posat com exemple Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), ha manifestat que “Santa Coloma és un dels focus més preocupants on la immigració està més descontrolada, fins al punt que no hi ha suficients dispositius policials per fer front a aquest escenari tan dantesc”.

Un altre dels indrets que més preocupa és el de La Mina, a Sant Adrià del Besòs. Anglada recorda que “aquesta barriada que va ser aixecada a finals dels anys seixanta per combatre el xabolisme, en aquest moments existeixen tres blocs de pisos que són de presència islàmica en la seva totalitat”.

En aquest sentit, el líder identitari ha dit que "en aquests espais, la presència policial és nul·la, són petites zones "no go" on regeix la llei i els costums islàmics".

Finalment, Anglada ha di que"en cap cas s'ha de permetre que l'islamisme radical s'apoderi dels nostres carrers i de les nostres vides".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 22 de juny del 2018

Visto 2298 veces Modificado por última vez en Miércoles, 27 Junio 2018 22:07