Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 21 Junio 2018 00:00

Els immigrants en situació irregular passen un cop més pel davant dels espanyols

Valora este artículo
(199 votos)

Anglada: “On són els drets, la solidaritat i la humanitat en el cas dels qui som de casa?”

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El Govern de Pedro Sánchez torna a oferir sanitat gratuïta a aquells immigrants que es troben en situació irregular. De mentre, tenim llistes d'espera a la Seguretat Social de gairebé més d'un any, famílies en perill de ser desnonades i nens espanyols que es moren de gana. Així i tot, no paren d'arribar immigrants que pel simple fet de no tenir res, són atesos als hospitals de forma prioritària, disposen de punts d'acollida on reben menjar i ajudes de tot tipus per poder viure dignament. 

En aquest sentit, el president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha manifestat que una cosa és ser humanitaris, i una altra de ben diferent és regalar recursos que ja de per si fa temps que són insuficients”.

El líder identitari, ha afegit que “aquesta mesura ens costarà als espanyols 1.100 milions d'euros dels quals si tot va bé, en recuperarem 400 milions”. 

Finalment, Anglada ha dit que “no podem oblidar tampoc que mentre els immigrants il·legals reben un pis gratuïtament, en Jordi, un electricista de Cornella de Llobregat es suïcidava pel fet que estava a punt de ser desnonat”, i s’ha preguntat:” On són els drets, la solidaritat i la humanitat en el cas dels qui som de casa? La resposta la trobem en aquests 1.100 milions d'euros creats pels de dintre, però que serviran per als de fora”.

Som identitaris (SOMI)

20 de juny del 2018

Visto 2214 veces Modificado por última vez en Jueves, 21 Junio 2018 05:24