Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 19 Junio 2018 00:00

Estudiants d’una residència a Alacant, són expulsats per acollir als immigrants del “Aquarius”

Valora este artículo
(198 votos)

Anglada: “ja està bé de fer del nostre país una casa de beneficència”. 

COMUNICAT DE PREMSA ‘SOM INDENTITARIS’ (SOMI)

El vaixell Aquariusés focus d'atenció mediàtica. Un jove de Valdepeñas que estudia Alemany a Alacant des del mes de maig i que viu en una residència per la qual paga 750 euros al mes, ha estat expulsat de la mateixa juntament amb els seus companys. La raó no és perquè s'hagin portat malament, no. Se'n van al carrer perquè part dels immigrants del Aquariuses puguin instal·lar on fins ara vivia en Rubèn, el noi afectat.

En Rubèn estudiava a la residència per poder accedir a un lloc de treball pel qual l'alemany és un requisit indispensable .La família del jove està indignada: "no és just que al meu fill el facin fora de la seva residència i el deixin al carrer a meitat de curs, més quan necessita aquests estudis per anar a treballar a Alemanya, on li demanen centenars de papers per poder exercir-hi la seva tasca professional i, sobretot, el que està suposant per a ell, que va venir a Valdepeñas a per aquests papers i ara es veu al carrer”.

“De fora vindran que de casa et trauran”, ha exclamat el president de Som Identiraris (SOMI) al assabentar-se de la noticia. En aquest sentit, el líder de SOMI s’ha preguntat: “D'on sortiran els diners per fer front a l'onada d'irregulars? Qui en sortirà perjudicat?”

Anglada ha afegit “és una vergonya que mentre Espanya hi ha milions  de pensionistes en situació precària i milions de parats, aquests immigrants gaudiran d’una feina remunerada, habitatge i lliure circulació a Espanya”.

Finalment, Anglada ha dit que “no podem permetre més aquest tipus de situacions, ja està bé de fer del nostre país una casa de beneficència”. 

Som identitaris (SOMI)

18 de juny del 2018

Visto 2289 veces Modificado por última vez en Martes, 19 Junio 2018 04:59