Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 12 Junio 2018 00:00

L’exregidor del PP a Rubí, Joan Carles Boronat, es passa al nou partit d’Anglada Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(244 votos)

Anglada: “Boronat serà un excel·lent candidat de cara les pròximes eleccions municipals de 2019 per retornar als rubinencs  la il·lusió perduda durant els darrers anys en el consistori rubinenc”

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Joan Carles Boronat, exregidor del PP a l’Ajuntament de Rubí, és des d’aquesta setmana el nou delegat comarcal del nou partit d’Anglada Som Identitaris (SOMI) a la comarca del Vallès Occidental.

Boronat s’ha reunit aquesta setmana amb  el president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana Josep Anglada. La trobada que ha tingut lloc a la ciutat de Vic, ha servit per tractar l’estratègia a seguir als propers mesos per estendre el projecte polític identitari SOMI a la comarca del Vallès Occidental.

Anglada ha explicat que “Boronat és la persona idònia per ocupar aquesta càrrec de responsabilitat per la seva trajectòria política i per la seva experiència en el món municipalista”.    

Anglada ha precisat que “Boronat serà un excel·lent candidat de cara les pròximes eleccions municipals de 2019 per retornar als rubinencs  la il·lusió perduda durant els darrers anys en el consistori rubinenc”

Finalment, Anglada ha apuntat que “Boronat serà capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa, amb ganes de treballar per als ciutadans i amb el compromís ferm de controlar la immigració”.  

Per la seva banda, Boronat ha qualificat a Som Identitaris “d’un partit català que és la veu del poble, amb unes idees clares iamb un programa que des del municipalisme vol donar resposta a les inquietuds dels ciutadans”.

En aquest sentit, Boronat ha dit que “SOMI vol representar aquella gent que pateix les conseqüències de la gestió ineficaç dels governs municipals, trepitjant el carrer diàriament i no veient la ciutat des de les finestres dels despatxos”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 11 de juny de 2018 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Rubí Televisió, 11/06/2018; Joan Carles Boronat es presentarà a les eleccions municipals amb SOMI, el nou partit de Josep Anglada  

Ràdio Rubí, 11/06/2018; Joan Carles Boronat (ex CiU i PP) serà el candidat a Rubí de Som Identitaris, el partit de Josep Anglada

E-noticies, 11/06/2018; Un exregidor del PP es passa al partit d’Anglada

Diari de Terrassa, 13/06/2018; Un exconcejal del PP se pasa al nuevo partido de Anglada

Diari de Rubí, 14/06/2018; Joan Carles Boronat impulsa a Rubí SOMI, el nou partit d’Anglada

Visto 2491 veces Modificado por última vez en Jueves, 14 Junio 2018 21:47