Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 09 Junio 2018 00:00

Plataforma Vigatana l’únic grup municipal al consistori vigatà que vota en contra de la sanitat gratuïta per als immigrants il·legals

Valora este artículo
(206 votos)

Anglada: “Mentre continuem atorgant sanitat i educació gratuïta per a tothom seguiran venint milers i milers d’immigrants a casa nostra”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest dimecres va aprovar una moció  en defensa del model sanitari públic català i la universalització de l'atenció sanitària. Tots els grups hi van votar a favor excepte Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, que hi va votar en contra.

Anglada va començar dient que “per coherència amb la nostra ideologia, no podem donar sopor a una moció que el que pretén és donar una sèrie de privilegis als immigrants il·legals que tenim a casa nostra”. El portaveu de Plataforma Vigatana va apuntar que Ja n’hi ha prou d’aquesta conya” i va criticar que “mentre als hospitals hi ha llistes d’espera interminables, tancament de llits i quiròfans, condicions de col·lapse a les urgències hospitalàries, acomiadaments injustificats de treballadors i treballadores, falta d’inversió i pressupost minvant pels ambulatoris, vostès pretenen acollir al nostre sistema sanitari aquells immigrants que no ha cotitzat mai a la seguretat social”. Finalment, Anglada va dir que “això de Catalunya, terra d’acollida, frase inventada pel bonisme, s'ha d'acabar, perquè mentre continuem atorgant sanitat i educació gratuïta per a tothom seguiran venint milers i milers d’immigrants a casa nostra”.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 9 de maig de 2018

Visto 2354 veces Modificado por última vez en Lunes, 11 Junio 2018 15:19

Medios