Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 27 Mayo 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI) ha celebrat el seu Consell Nacional aquest dissabte a la ciutat de Vic

Valora este artículo
(257 votos)

Anglada: “Som Identitaris és l’única alternativa seria capacitada per controlar la immigració, acabar amb la casta política i amb la corrupció del nostre país”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Amb una concurrència molt important de militants del partit, s’ha celebrat aquest dissabte 26 de maig a la ciutat de Vic el Consell Nacional de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada.

Després de l’aprovació de l’acta del Consell anterior llegida per la Secretària General del partit, Marta Riera, s’han debatut els 10 punts que figuraven a l’ordre del dia. El tresorer del partit, Josep Saiz, ha posat al corrent als militants l’estat de comptes del partit. A continuació s’ha debatut una proposta per tal de retornar un tant % de les quotes dels militants a les respectives delegacions territorials. Joan Manuel Mensa ha presentat la nova imatge corporativa i propagandista que s’utilitzarà per promocionar les futures candidatures municipals. Anglada ha estat l’encarregat  d’exposar als presents l’estratègia a seguir de cara a les pròximes eleccions municipals. Finalment, els militants han estat molt actius en l’apartat de precs i preguntes aportant moltes propostes i suggeriments. 

        

Un cop acabat el Consell Nacional, el president del partit ha manifestat “sentir-se molt il·lusionat en veure com s’ha desenvolupat el Consell Nacional i comprovar que cada vegada som més les persones que confien en aquest projecte identitari”.

Anglada ha afegit que “Som Identitaris és l’única alternativa seria capacitada per controlar la immigració, acabar amb la casta política i amb la corrupció del nostre país”.

Finalment, Anglada ha dit que “Som Identitaris serà l’única veu que representarà a milers de catalans que estan farts de la immigració i acabaran amb la cultura del tot a canvi de res per als immigrants”.  

Un cop acabat el Consell Nacional, uns quants militants del partit s’han reunit en un restaurant de Vic on han fet un dinar de germanor.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 27 de maig de 2018 

Visto 2623 veces Modificado por última vez en Lunes, 28 Mayo 2018 08:56