Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 13 Mayo 2018 00:00

Mig miler d’avis i àvies a la Festa de la Primavera, a Vic

Valora este artículo
(176 votos)

Anglada: “En la nostra societat civilitzada les persones grans han de ser subjectes actius, no mers espectadors passius”.

Prop d’un miler d’avis i àvies van participar, aquest dimecres, a la ja tradicional Festa de la Primavera de la Gent Gran de Vic. El programa va començar a les 12 del migdia amb un missa cantada a la catedral i va continuar amb un dinar al recinte firal del Sucre. La vetllada va comptar amb el suport d’una norantena de voluntaris, entre Creu Roja, el projecte Vida i Dignitat i alumnes de Secundària de diferents centres educatius de la ciutat.

El president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, que un any més va estarpresent els actes de la Festa de la Primaverava manifestar que “s’ha de tenir em compte aquest col·lectiu de persones, ja que ells  poden aportar molt més del que creiem si comptem amb elles”. En aquest sentit, el líder identitari va dir que en la nostra societat civilitzada les persones grans han de ser subjectes actius, no mers espectadors passius”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 13 de maig de 2018 

Visto 2504 veces Modificado por última vez en Domingo, 13 Mayo 2018 06:19