Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 27 Abril 2018 07:49

Anglada se suma a la concentració de Vic contra la sentència del tribunal a “La Manada”

Valora este artículo
(184 votos)

Anglada: Tolerància zero contra la violència sexual i fer-ho des de la política, des de la justícia i des de tots els àmbits".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana Josep Anglada,  ha participat juntament amb altres regidors del consistori vigatà a la Plaça Major de Vica una concentració contra lasentència del tribunal a “La Manada”, coneguda el mateix dia. 

L’Audiència Provincial de Navarra ha condemnat els cinc membres de “La Manada” – José Angel Penyora, Àngel Boza, Jesús Escudero, Alfonso Jesús Cabezuelo i Antonio Manuel Guerrero – a nou anys de presó per un delicte d’abús, però no per agressions sexuals, a una menor, als Sanfermines 2016.

El president de Somi, ha dit que “tot i respectant com sempre les sentències judicial, en aquest cas sent un profund rebuig cap a la sentència de la Manada”.

Anglada ha demanat “tolerància zero contra la violència sexual i fer-ho des de la política, des de la justícia i des de tots els àmbits".

Finalment, el líder identitari ha dit que “esperava una decisió més valenta i contundent per part del tribunal, però aquesta sentència ha estat decebedor i indignant",

Som identitaris (SOMI)

Vic, 27 d’abril de 2018 

Visto 2204 veces Modificado por última vez en Viernes, 27 Abril 2018 07:58