Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 20 Abril 2018 00:00

Som Identitaris (SOMI) s’instal·la a la comarca tarragonina del Baix Camp

Valora este artículo
(217 votos)

Anglada: “Crescenti serà capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa i amb ganes de treballar per als ciutadans”.   

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Carles Crescenti és des d’aquesta setmana el nou delegat de la formació política de Som Identitaris (SOMI) a la comarca tarragonina del Baix Camp.

Crescenti, Enginyer Industrial i resident a Miami Platja, s’ha reunit aquesta setmana amb  el president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana Josep Anglada. La trobada que ha tingut lloc a la ciutat de Vic, ha servit per parlar de l’actual situació política que es viu al país a conseqüència del procés independentista i per l’expansió del projecte polític de SOMI a la comarca del Baix Camp.

Anglada que ha considerat la trobada de molt positiva, ha assegurat que “és del tot necessari la implantació d’un projecte identitari com el nostre en una comarca tan important com és la del Baix Camp”.  

En aquest sentit, Anglada ha dit que “un dels temes que s’ha tractat a la reunió, ha estat la possibilitat de presentar-se en alguns dels municipis del Baix Camp a les properes eleccions municipal de 2019”.

Finalment, Anglada ha dit estar convençut que “Crescenti serà un bon actiu pel partit, no tan sols a Miami Platja, sinó també a la comarca del Baix Camp, capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa i amb ganes de treballar per als ciutadans”.   

Som identitaris (SOMI)

Vic, 20 d’abril de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

delcamp.cat, 19/04/2018; Som Identitaris, la nova formació de Josep Anglada, s'instal·la al Baix Camp

Visto 2780 veces Modificado por última vez en Viernes, 20 Abril 2018 06:00