Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 16 Abril 2018 00:00

Vic celebra un cop més la Feria de Abril

Valora este artículo
(173 votos)

Anglada: “Esdeveniments com aquets no fan altre coses que enriquir el nivell cultural de la nostra ciutat”.

La Feria de Abril ha celebrat aquest any també a Vic, amb una jornada festiva que ha tingut lloc aquest dissabte 14 d’abril, de 3 de la tarda a 12 de la nit al recinte firal El Sucre. La iniciativa ha estat organitzada des de la nova associació cultural Mi Tierra y el Sur.

El programa ha comptat amb la participació, d’entre d’altres, de La Ramoni, que ha cantat copla, o el ja conegut El Peseta. També s’ha pogut gaudir de les actuacions de les diferents penyes i associacions andaluses de la comarca, on s’han inclòs Capricho Andaluz de Vic, Escuela A.C.A Flamenca i Academia Alegrías del Sur, ambdues de Manlleu, A Tu Manera de Torelló, i Aire Flamenco de Tona.

Amb casetes informatives i rebujito al servei de bar inclòs, la Feria de Abril ha ofert també una exhibició de tall i degustació de pernil ibèric a càrrec del Racó de l’Ibèric.

El president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic per Plataforma Vigatana, Josep Anglada, que ha assistit al esmentat esdeveniment ha manifestat que “és bo per a tots que aquesta gent vulgui mantenir les seves arrels, la seva cultura i les seves tradicions".

En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “esdeveniments com aquets no fan altre coses que enriquir el nivell cultural de la nostra ciutat”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 15 d’abril de 2018 

Visto 2197 veces Modificado por última vez en Lunes, 16 Abril 2018 06:21