Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 28 Marzo 2018 00:00

Els perroflautes de la CUP són els instigadors de la kale borroka dels últims dies a Catalunya

Valora este artículo
(195 votos)

Anglada: “Deixar en mans d’uns irresponsables com són els comitès de defensa de la república (CDR) l’acció política, demostra la irresponsabilitat de la casta que hi ha al Parlament de Catalunya”.

La detenció de l'expresident català, Carles Puigdemont, ha provocat un incendi del sobiranisme que ja s'organitza entre la revolta prenent els carrers i apel·lant a la violència.

El moviment independentista amb el suport dels mitjans degudament finançats per la Generalitat (tot i l'article 155), entre els quals destaca TV3 i Catalunya Ràdio, han començat una campanya d'agitació de les masses que té el seu complement a les xarxes socials.

En aquest sentit, el president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic per Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha dit que “el més preocupant és que els atacs que estan protagonitzant els  Comitès de Defensa de la República (CDR) estan comandats pels antisistemes de la CUP, Arran i Endavant.

Anglada ha afegit que “és vergonyós que aquets col·lectius radicals d’extrema esquerra, que l´única cosa que pretenen és portar la kale borroka a la carrers de Catalunya, se segueixin nodrint de fons públics de tots els catalans”.

Finalment, el líder identitari ha di que “deixar en mans d’uns irresponsables com són els comitès de defensa de la república (CDR) l’acció política, demostra la irresponsabilitat de la casta que hi ha al Parlament de Catalunya”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 27 de març de 2018

Visto 2390 veces Modificado por última vez en Miércoles, 28 Marzo 2018 07:02