Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 19 Marzo 2018 00:00

Batalla campal a Lavapiés després d'una nit de disturbis per la mort d'un manter

Valora este artículo
(191 votos)

Anglada: “Amb la llei a la mà, el que cal fer amb els top manta és expulsar-los de casa nostra”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La mort aquesta setmana d'un manter d'origen senegalès al cèntric barri madrileny de Lavapiés va provocar greus disturbis a la zona, que van concloure amb sis detinguts i una desena de policies ferits. Les protestes es van iniciar en repulsa per la mort al mig del carrer de l'immigrant sense papers Mami Mbaye d'un infart com a conseqüència d'una suposada persecució policial.

“Tolerància zero amb el top manta”. Així de contundent s’ha mostrat el president de Som Identitaris (SOMI) i actual regidor a l’Ajuntament de Vic per Plataforma Vigatana, Josep Anglada.

En aquest sentit, el líder identitari ha denunciat quelo més vergonyós és que l'esquerra radical ha estat tractant d'aprofitar-se de la mort accidental d'un immigrant per construir una causa contra la violència policial i la persecució dels sense papers que no s'ajusta als fets provats en aquest cas”.

Angladaha afegit que Españaés un país civilitzat, amb unes normes i unes lleis i als que no els hi agradi com som, el que han de fer és marxar de casa nostra”.        

Finalment, el líder identitari ha dit que amb la llei a la mà, el que cal fer amb els top manta és expulsar-los de casa nostra, ja que no podem permetre aquesta competència deslleial que practiquen aquests immigrants il·legals”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 18 de març de 2018

Visto 2118 veces Modificado por última vez en Lunes, 19 Marzo 2018 07:08