Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 14 Febrero 2018 00:00

Tres activistes hauran de pagar 1.500 euros per una protesta contra Anglada

Valora este artículo
(197 votos)

Anglada:“Quan es produeixen aquets actes protagonitzats per aquest grups violents i antisistemes, cal rebutjar-los amb tota la contundència i el pes de la llei ".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Tres activistes hauran de pagar conjuntament 1.500 euros perquè estan acusats d'organitzar una concentració de rebuig al partit de Josep Anglada el passat 2012.

Després d'esgotar el recorregut legal, per cobrir les despeses, diverses entitats de l'esquerra independentista i antifeixista d'Osona i el Ripollès han posat en marxar una campanya per recollir l'import.

El passat 2013, UCFR d'Osona va iniciar una campanya d'autoinculpacions en suport als tres activistes antifeixistes que ja van rebre la multa. Aquest document s'adreçava al llavors conseller d'Interior, Ramon Espadaler.

Sis anys dels fets

El passat 22 d'abril de 2012, Anglada va celebrarla diada del Partit a la Bassa dels Hermanos de Vic. D'altra banda, aquell dia, UCFR Osona i la Coordinadora Antifeixista d'Osona van convocar una concentració paral·lela, en contra del feixisme, a la rambla del Passeig.La iniciativa va aplegar unes dues-centes persones i després de la concentració, alguns dels seus assistents es van dirigir a la Bassa dels Hermanos. Allà, una unitat antiavalots dels Mossos d'Esquadra els va impedir el pas.

En aquest sentit, el president de Som Identitaris (SOMI), i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha celebrat que “s’hagi condemnat a un individus que l'única cosa que pretenien era rebentar un acte convocat legítimament”.

Anglada ha afegit “quan es produeixen aquets actes protagonitzats per aquest grups violents i antisistemes, cal rebutjar-los amb tota la contundència i el pes de la llei ".

Finalment, Anglada ha dit que “aquest comportaments per part d’aquest grups antisistemes són intolerants, i s’ha d’exigir en aquets casos que l'Estat de Dret sigui sever i apliqui la llei amb justícia i rapidesa ".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 14 de febrer de 2018

 

Visto 2263 veces Modificado por última vez en Miércoles, 14 Febrero 2018 08:28