Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 11 Febrero 2018 00:00

Plataforma Vigatana no creu que hagi de ser l’Ajuntament qui hagi de solucionar els problemes dels treballadors de les càrnies

Valora este artículo
(198 votos)

Anglada invita als treballadors immigrants de les càrnies a busca feina als seus països d’origen

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El ple de Vic va aprovar una moció presentada per Capgirem Vic en defensa dels drets dels treballadors del sector carni. L'encarregada de presentar la moció va ser Montse Castañé, portaveu de Càrnies en Lluita i presidenta de la COS a l'escorxador Esfosa. Castañé va fer referència a  les 28 persones acomiadades de Le Porc Gourmet remarcant que es tracta d'una "emergència social" que perjudica Osona i Catalunya.

Tots els regidors van estar a favor de la moció presentada, excepte Plataforma Vigatana que va remarcar que “la problemàtica, que no és nova d'ara, i l'ha de resoldre els sindicats amb la patronal”. "Aquest ajuntament poca cosa pot fer per ajudar aquestes famílies”, deia Anglada. El que va crispar el ple, però, va ser la darrera intervenció del regidor que deia que, “amb tots els respectes, si tenen problemes, que tornin als seus països d'origen”.

Anglada va insistir en el seu torn de rèplica que “que no havia faltat al respecte a ningú, estem en un país democràtic on hi ha llibertat d’expressió i pot opinar el que ell cregui convenient”.   

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 11 de febrer de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Mediterraneodigital.com, 10/02/2018; Anglada a los trabajadores inmigrantes: "Si no les gusta España, que vuelvan a sus países". 

Visto 2265 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Febrero 2018 08:21

Medios