Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 28 Enero 2018 00:00

El proper 6 de febrer, a les 9:30 hores del matí, s’asseuran a la banqueta dels acusats a l'Audiència de Barcelona el tres acusats de Plataforma per Catalunya

Valora este artículo
(220 votos)

Anglada: “Després de les l’aportació de diferents proves, ha quedat acreditat que els tres imputats estaven al corrent de la situació per provocar-me un accident de trànsit”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El proper 6 de febrer, a les 9:30 hores del matí,se celebrarà a la Secció Quinta de l'Audiència de Barcelona el judici contra els ex-Secretaris Generals de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando i Joan Carles Fuentes, i contra l'exregidor d'Olot, Ignacio Mulleras,  pels presumptes “delictes d’homicidi amb dolo eventual en grau de temptativa, danys en grau de temptativa, lesions en grau de temptativa i atemptat contra autoritat o càrrec públic en grau de temptativa”. 

Els acusats presumptament haurien preparat un pla per provocar un accident de trànsit el novembre de 2014 a l'expresident de PxC, Josep Anglada, a la carrereta de Tavèrnoles amb un camió conduït per un romanès al que havien contractat per tal que col·lisionés amb el cotxe d'Anglada en un revolt. 

Els fets arriben a judici després que l’actual president de Som Identirais (SOMI), i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana,  Josep Anglada, denunciés aquest pla contra la seva integritat física  i posés una querella contra els dirigents de PxC. 

En aquest senti, Anglada ha dit que “els fets que obren en actuacions, ha quedat acreditat que hi ha indicis racionals que els tres acusats van tenir intenció de causar un atemptat contra la meva persona a través de provocant-me un accident de trànsit”.

Finalment, Anglada ha dit que “després de les l’aportació de diferents proves, ha quedat acreditat que els tres imputats estaven al corrent de la situació”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 27 de gener de 2018

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

 http://xavier-rius.blogspot.com.es/, 27/01/2018;  EL 6 DE FEBRER SE CELEBRA A L'AUDIÈNCIA DE BARCELONA EL JUDICI PEL SUPOSAT PLA DE DIRIGENTS DE PxC DE PROVOCAR UN ACCIDENT DE TRÀNSIT A JOSEP ANGLADA A QUI HAVIEN EXPULSAT DEL PARTI

 

Visto 2530 veces Modificado por última vez en Domingo, 28 Enero 2018 06:39