Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 15 Enero 2018 00:00

Un fugit de la justícia com Puigdemont, no pot governar Catalunya

Valora este artículo
(173 votos)

Anglada:“El que hauria de fer Puigdemont és posar-se a disposició de la justícia i deixar de fer el ridícul  volent governar Catalunya des de Brussel·les”

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

A tres dies de la constitució del Parlament de Catalunya,  la gran incògnita continua sent com es pot investir a Carles Puigdemont fugit de la Justícia a Brussel·les, i que aposta per una investidura telemàtica.

En aquest sentit, El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha dit que “Planejar-se una investidura per Skype o que un altre diputat llegeixi el seu discurs és un autèntic disbarat i una falta de respecte per a tots els ciutadans de Catalunya”.

El president de Somi, ha afegit que “no ens podem permetre que el Parlament de Catalunya segueixi incomplint les lleis, i en aquest cas, una investidura telemàtica seria il·legal, vulneraria les lleis catalanes i el mateix reglament del Parlament”.    

Finalment, Anglada ha dit que “el que pretén l’expresident Puigdemont no deixa de ser un autèntic disbarat”. “El que hauria de fer és posar-se a disposició de la justícia i deixar de fer el ridícul  volent governar Catalunya des de Brussel·les” 

Som identitaris (SOMI)

Vic, 14 de gener de 2018

Visto 2281 veces Modificado por última vez en Lunes, 15 Enero 2018 06:46