Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 01 Enero 2018 00:00

La discussió amb Josep Anglada durant el minut de silenci a Vic, la noticia més llegida el 2017 a Osona.com

Valora este artículo
(187 votos)

Osona.com, 31/12/2017

La notícia més llegida del 2017 d'Osona.com ha estat els incidents amb Josep Anglada durant el minut de silenci a Vic per condemnar l’atemptat terrorista a Barcelona i Cambrils.

Moments abans de fer-lo, el regidor de Plataforma Vigatana amb dues persones més van mostrar uns cartells del seu partit (SOMI) on s'hi llegia "Fora jihadistes de Catalunya" i el símbol de prohibició de mesquites.

Alguns dels regidors del consistori es van posar per davant d'Anglada per tapar el rètol i es van sentir alguns crits demanant que es retiressin aquests rètols. Dos regidors del consistori (Jaume Colomer i Arnau Martí) van arrabassar els cartells i va començar una baralla que va acabar amb denúncies creuades entre aquests. El cas segueix obert. "Sap molt greu que en moments d'unió i dol, alguns aprofitin per fer propaganda política", lamentava l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.

El regidor d’ERC Jaume Colomer i el regidor de Vic per a Tots, Arnau Martí, estan denunciats per injúries i coaccions i properament s’hauran d’asseure a la banqueta dels acusats.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 31 de desembre de 2017

Visto 2554 veces Modificado por última vez en Viernes, 05 Enero 2018 05:43

Medios